Вевчанци им испратија писмо на Гејците

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Брат јас пишав,а тоа кој ќе ми стави лајк или нема да ми стави не е моја работа!Инаку одговорив во горниот пост на прашањето.Само малку треба подетално да го прочиташ и ќе ти стане јасно.
Али еве ќе го напишам и попросто.
НА кој натпревари да навиваме и на кои карневали да одиме.Еве ајде актуелен е сега ракометот.Зарем сите тие што се сега во Белград се патриоти и навистина навиваат???Не 90% се пратени од Вмро,другите 5% од Сдсм,а само 5% се реални т.е вистински навивачи...

Зборот беше дека овие 95% луѓе не се навивачи.Тие се силеџии и дрпачи на пари,многумина од нив вработени во државна администрација со основно образование.И сега некои партии им делат карти безпари за да прават пропаганда и да не срамат нас како нација.
брат ова не ни заслужува коментар, ама ај ке оставам другите нека проценат.
ама можам да ти речам многу во филм си влезен со партиите.
јас лично еден куп ги знам кој си заминале во соопствена режија, ни партија ни бутур. сега ако немаш пари за да одиш на натпревар прашајсе зошто и каде имаш згрешено во животот, а не да ја бараш грешката во другите. а за страмење незнам зошто би се страмел со навивачите. напротив се гордеам а и многу други би рекол.

Брат јас пишав,а тоа кој ќе ми стави лајк или нема да ми стави не е моја работа!Инаку одговорив во горниот пост на прашањето.Само малку треба подетално да го прочиташ и ќе ти стане јасно.
НА кој натпревари да навиваме и на кои карневали да одиме.Еве ајде актуелен е сега ракометот.Зарем сите тие што се сега во Белград се патриоти и навистина навиваат???Не 90% се пратени од Вмро,другите 5% од Сдсм,а само 5% се реални т.е вистински навивачи...

Зборот беше дека овие 95% луѓе не се навивачи.Тие се силеџии и дрпачи на пари,многумина од нив вработени во државна администрација со основно образование.И сега некои партии им делат карти безпари за да прават пропаганда и да не срамат нас како нација.
Јас се срамам од тебе како сонародник, а од нив ни најмалку.И купи си некакви апчиња, среди се.

брат ова не ни заслужува коментар, ама ај ке оставам другите нека проценат.
ама можам да ти речам многу во филм си влезен со партиите.
јас лично еден куп ги знам кој си заминале во соопствена режија, ни партија ни бутур. сега ако немаш пари за да одиш на натпревар прашајсе зошто и каде имаш згрешено во животот, а не да ја бараш грешката во другите. а за страмење незнам зошто би се страмел со навивачите. напротив се гордеам а и многу други би рекол.
АЈде нека биде така.Нека сум влезен во филм.А што значи дека ако не отидам во Белград да гледам ракомет значи дека немам пари и сум згрешил во животот.Искрено не го следам ракометот.Единствено имам гледано кога играше Кометал,а претходно и после многу ретко т.е речиси ич.

Кошарка следам,па ги гледав повеќето натпревари на Европското првенство,се разбира вклучувајќи ги и оние на Македонија.Следев и на сателитска телевизија кога новинар од литванска телевизија им правеше интервју на неколку наши навивачи.Човекот тогаш сам си кажа и призна дека партијата им огранизирала и платила превоз на цел автобус.Не спомена која партија им но јасно испадна на виделина дека партијата е таа која организира.Е сега види си ти колку се тие луѓе навивачи и ако се зашто не си купат самите карти и платат превоз.:cuc:И не велам дека нема луѓе кои сами се организираат и одат,но како што напоменав 95% се све партиски лопови.

Јас се срамам од тебе како сонародник, а од нив ни најмалку.И купи си некакви апчиња, среди се.

Де бре човек,толку ли те погодија моите зборови па мораш толку да вреѓаш.Или можда и ти си еден од оние вистински навивачи.:) Ако си,дај те молам кажи од која партија си пратен?Од некоја од овие две или можеби некоја трета

Де бре човек,толку ли те погодија моите зборови па мораш толку да вреѓаш.Или можда и ти си еден од оние вистински навивачи.:) Ако си,дај те молам кажи од која партија си пратен?Од некоја од овие две или можеби некоја трета

Да, ме навреди да бидам етикетиран како партиски член.Јас си ја сакам мојата земја и нормално дека сакам да добијат подобар пласман, а за таа работа е потребен и притисок од публика.А дека биле пратени од партија то на твоите дома лажи ги.Не сум на ниедна партија член.

Ти го номинирам постот за најретардиран пост на сите времиња.

Луѓе уште од јуни 2011 се потепаа за карти, колку време, мака и пари потрошија за да ја бодрат Македонија за некој вака да сере. Иди убиј се! :facepalm:

Д
Да, ме навреди да бидам етикетиран како партиски член.Јас си ја сакам мојата земја и нормално дека сакам да добијат подобар пласман, а за таа работа е потребен и притисок од публика.А дека биле пратени од партија то на твоите дома лажи ги.Не сум на ниедна партија член.
НЕ си партиски??Добро така да нека биде,мада чисто се сомневам!Туку од каде па тогаш знаеш дека не се од публка пратени.И нема потреба моите да ги лажам.На нив баш им е гајле за тебе
--- надополнето: 22 јануари 2012 во 16:17 ---
Д
НЕ си партиски??Добро така да нека биде,мада чисто се сомневам!Туку од каде па тогаш знаеш дека не се од публка пратени.И нема потреба моите да ги лажам.На нив баш им е гајле за тебе

Д

--- надополнето: 22 јануари 2012 во 16:17 ---
Д

Не знам како да ти објаснам, очигледно не сакаш да сфатиш.Луѓе купуваа карти од август 2011, ти кажа погоре и Пропагатор.Не купуваа ни ДПМНЕ ни СДСМ.Барем за ваква работа е идиотски да се делиме, таму луѓето се од милион партии исто и неопределени, познавам некои шо отидоа таму и лично и никако не ме убедвиш во спротивното.Не знам каква е партиската поврзаност со навивањето за својата репрезентација?
Освен ако не си Гордан Георгиев :facepalm:

И не знам која ти е целта освен да шириш поделби и негативна енергија, ако и самиот како шо си напишал во една друга тема не си заинтересиран за ракомет.
Не пратам,ама и не се занимавам со оваа работа!Факт е дека ќе нема логика да бидеме пред Србија и другиве земји!Мислам дека ова ни беше максимумот што можевме да го извлечеме!!:unsure:

Ликови како овој кекси зборуваат вакви срања затоа што не им е јасно како може на некој државата и народот да му е пред партијата или поточно кажано се крајни материјалисти па се гледаат низ призмата на парите и личниот интерес.

Едноставно него и сличните нему, не им е јасно како некој би одел да ја бодри Македонија а притоа да не му биде платено, е до толку се отидени. Најверојатно политички е активен и за пари ни ја оцрнува државата и народот пред светот, затоа што има таква мисловна матрица (ако воопшто може да се каже тоа за неговиот тип). Тие се истите оние Геровци и Милчиновци што и мајката би си ја продале за пари затоа што парите им се бог и мислат дека посвето од нив нема ништо на цел свет.

Токму затоа ме нервира кога ќе се обидат да ја уништат македонската енергија (особено кога Македонецот ќе дигне малку глас) и да се обидат да му наметнуваат понизен менталитет... секако се ова им е платено.

Кога сме кај протестните ноти на циганиве, нема да застанат тука.
http://www.kurir.mk/makedonija/vesti/57728-Protestna-nota-od-Grcija-i-za-Ednooki

Веројатно и од ваму ќе добијат политички коректен одговор. :D
се надевам дека скоро и ќе го добијат
патем , еве на што наидов денес-
Витјазево, Македонија:mad::mad:

издејствувале гејциве кај русиве од 2008 наваму додавката Македонија да си ја присвојат и користат за се„ и сешто:mad:
http://www.youtube.com/watch?v=jYDLkVAYEZo&feature=related
а нас ќе не гњават со карневалите, еднооки и вицови за гејците:гомце:

Ликови како овој кекси зборуваат вакви срања затоа што не им е јасно како може на некој државата и народот да му е пред партијата или поточно кажано се крајни материјалисти па се гледаат низ призмата на парите и личниот интерес.

Едноставно него и сличните нему, не им е јасно како некој би одел да ја бодри Македонија а притоа да не му биде платено, е до толку се отидени. Најверојатно политички е активен и за пари ни ја оцрнува државата и народот пред светот, затоа што има таква мисловна матрица (ако воопшто може да се каже тоа за неговиот тип). Тие се истите оние Геровци и Милчиновци што и мајката би си ја продале за пари затоа што парите им се бог и мислат дека посвето од нив нема ништо на цел свет.

Токму затоа ме нервира кога ќе се обидат да ја уништат македонската енергија (особено кога Македонецот ќе дигне малку глас) и да се обидат да му наметнуваат понизен менталитет... секако се ова им е платено.

Така е кекси е политички платен,а Propagator не е!Од плафон се гледа дека Вмро е неговата партија.И не треба да не чуди зашто вака човеков збори.Тоа се вакви 4 до 5 луѓе кои имаат по два профила(не за друго колку да изгледаат повеќе)и размислуваат поинаку од цела Македонија(се разбира оние кои не се партиски шпиони и не добиваат пари за својата работа)!Овие членови и самите знаат дека не се во право т.е дека работат против интересите на државата,но парата пуста не им дава можност да барем за момент се чуствуваат како Македонци.Се гледа и во горниот пост дека ако некој им укажува дека тие веднаш ја уклучуваат пропагандана и велат еве ова се оние што не се со нас.Тие крадат лажат,па дури и за пари го работат тоа.Ова е буквално истото со кое што стално и врвот од партијата се брани.Јасно им е дека се до гуша навлезени во криминал,немаат излез и одма велат,ама и сдсм крадеа.Сдсм пусти бидејќи и тој растури со крадење нема контра аргумент и не може да се брани.И така тоа се си продолжува.

И после Грција,Бугарија,Албанија,Србија ни биле криви.

Зашто Грција крива?Повторно прашувам?Кој го смени името во 95 година,а кој прифати различно име на самитот во Букурешт?Кој ги продаде Окта,Пивара,Телеком,Цементарница?Дали беа тоа нашите партии или не????

Зашто Бугарија крива?Прашувам?Кој вади бугарски пасоши и зашто??Бидејќи нема веќе фабрики каде да работи населението!Кој ги затвори?Дали беа тоа нашите партии или не???

Зашто Албанија крива??Прашувам?Дали се они терористи како што мислиме дека се???Дали Ахмети е терорист или не?Кој го внесе човекот во влада и со која партија ги дели тендерите со него???Дали беа тоа нашите партии???

Зашто Србија крива??Прашувам?Кој го финансираше и го финансира Латас??И повторно се враќаме на истото прашање??Зашто купуваме српски шеќер и српска пченица?Зашто 90% на македонскиот пренхрабрен пазар се српски производи???Кој ја затвори фабриката за шеќер во Битола и остави 1000 луѓе без работа???Дали беа тоа нашите партии???

И на крај зашто бе луѓе ги подржувате овие партии.Зашто не сте патриоти ама вистински и не испаднете заедно на штрајк против овие влади како што тоа досега го правеа многупати Грците!

Или имате корист или потпаѓате на туѓа пропаганда.Трето нема!!!

АЈде нека биде така.Нека сум влезен во филм.А што значи дека ако не отидам во Белград да гледам ракомет значи дека немам пари и сум згрешил во животот.Искрено не го следам ракометот.Единствено имам гледано кога играше Кометал,а претходно и после многу ретко т.е речиси ич.

Кошарка следам,па ги гледав повеќето натпревари на Европското првенство,се разбира вклучувајќи ги и оние на Македонија.Следев и на сателитска телевизија кога новинар од литванска телевизија им правеше интервју на неколку наши навивачи.Човекот тогаш сам си кажа и призна дека партијата им огранизирала и платила превоз на цел автобус.Не спомена која партија им но јасно испадна на виделина дека партијата е таа која организира.Е сега види си ти колку се тие луѓе навивачи и ако се зашто не си купат самите карти и платат превоз.:cuc:И не велам дека нема луѓе кои сами се организираат и одат,но како што напоменав 95% се све партиски лопови.
добив таков впечаток нешто се жалеше дека само тие отишле. за другите немало.
а и за литванија мислам дека владата донираше карти ете така да наречам за да се зголеми бројот на навивачи, ама видовме дека од тие навивачи глас не им се слушна. едноставно си отидоа да гледаат натпревар муфте. не ни знаеја како се бодри репрезентација. сега по кој критериум ги добија картите незнам , ама било како било подобро да им ги дадеа на навивачките групи кои и така одеа , барем знаат да бодрат ако ништо друго.
значи сума сумарум без разлика дали се од сдсм или вмро, ако си ја сакаш земјата си ја сакаш, ако не не. не да ти дадат карти незнам што да ти дадат, кога не ти иди од внатре не ти иди.
така да тука ти паѓа теоријата во вода дека таму владата ги пратила да викаат и да не срамат. нема такви пари кои некој ке го натера од срце да навива. а и сдсм не се доттаму дојдени еден автобус да платеа ако сме кај тоа веќе.
толку имам да ти кажам во врска со ова, а ако и и после ова не си ги преиспиташ ставовите и логиката барем за навивачите, тогаш стварно не вреди да се коментира повеќе. само што ке ги навредиш другите без разлика на партија кои отидоа да си ја бодрат репрезентацијата.

Истиот став со кекси го делат Најчевска, Героски, Ѓунер Исмаил, Гордан Георгиев...

Значи,никој нема одговор на последниот мој пост!!!Знам,ќе добијам одговор после 10 часа.Кога од штаб ќе ви кажат што да пишете!!!

Значи,никој нема одговор на последниот мој пост!!!Знам,ќе добијам одговор после 10 часа.Кога од штаб ќе ви кажат што да пишете!!!
прво прашај прашање кое заслужува одговор.
како второ и тебе те чека едно од порано кое ете никако да го одоговриш , туку филмоваш нешто безвезе.
и трето станваш малце досаден со тоа партиите. јас пак ке ти речам ако си влезен во некој филм , не значи и дека другите се влезени и затоа изгледаш како да си изгубен во вселената со постовите.
ајде сега со твојте камења. трк до штабот и прашај што да одоговриш и на претходното прашање кое те прашав, па после прашувај твои прашања.а не вака прекуред. и тука некој ред треба да има ебагоо.

Од плафон се гледа дека Вмро е неговата партија.
Од плафон се гледа дека тебе те одбиле од сите партии. :D
Инаку кога ќе правиш разлика помеѓу политички определен и пратен од партија, ќе може да се дискутира нормално. Првото не е грев и е многу нормална работа. Прашањата што ги постави немаат никаква врска со темава и ако почнат да ти ги одговараат ќе го прекршат правилото за забрана за дневнополитичка дискусија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom