Вевчанци им испратија писмо на Гејците

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Реален пријателе што е со тебе.
Човеку тоа што се случи со погребувањето е случка на КАРНЕВАЛ.
Ако не си знаел КАРНЕВАЛ е место каде што се прави хумор и зезање. Да беше твојата Грција сериозна држава немаше тоа да го земе здраво за готово. Наведи една држава која има таква фаил дипломатија и која вложува протестна нота за хумор :pos: Верувам дека Бан Ки Мун и сите кои работат во ОН се утепуваат од смеење. Браво за Вевчанци си играат мајтап со нив, по тоа и се познати луѓето. :)

колку што може „реалниот„ да разбере што е карневал толку и гејците
види им ги коментарите и ќе видиш што кучиња се:гомце::гомце:
еве на пр. овој
F16 sta Skopia na tous deixei poios exei pethanei!!!
кој вели пуштете F16 во СКОПЈА па да видат кој е мртов/умрен

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63604323

Значи ќе си одиме назад и ќе си одиме!Не ми е само јасно како овие луѓе не им е јасно дека на својата држава и наштетуваат!За мене тие се срам,а не патриоти

Жити се ?
--- надополнето: 21 јануари 2012 во 00:15 ---
Писмо,кое 20 години државниот врв не собра храброст да им го прати на гејците.

Не дебатирајте со реален, не е Македонец, од другите е :)
--- надополнето: 20 јануари 2012 во 21:38 ---

Реален е Грк, и самиот има признаено само незнам во која тема беше, мајкаму била Гркиња, а таткому е Македонец. Изгледа мајкаму го испрал мозокот.

Реален е Грк, и самиот има признаено само незнам во која тема беше, мајкаму била Гркиња, а таткому е Македонец. Изгледа мајкаму го испрал мозокот.

Исто ко копилето Караманлис кој е пола македонец пола педер

Не, секој вистински Македонец и вистински патриот многу убаво знае дека не е добро да се кради историите на соседите, а тие што се лангачи и лажни патриоти како Грујо, тие секогаш ќе се обидат да ги наштетат интересите на ова земја.
Путанаки, доста тролаш на "Свет" бе аман веќе од твоиве моронштини.
Еларе на "Историја" да видиме кој е тој што КРАДЕ ИСТОРИЈА, или не ти стиска г'зето..?

Чиста провокација, до каде стигнавме, дури и вселаните се машат во политиката каде што не им бери главата, а со тоа автоматски ќе ги наштетат интересите на Влада на Грујо и тајфата..
За жал МКД се движи кон погрешен правец..

ти реален си?

Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας..(y)

И да имаме добра иднина со ЕУ и НАТО..

Види мали, тие не го прифаќаат тоа и само заради тоа и нашиве не го прифаќаат. Ако го прифатат само ќе си ги продадат позициите без да добиеме ништо, како што се случи во 93-та и 95-та. А заради таквите ко тебе, притисокот е врз нас.

B
немој турците да го гледаат филмот крушевска република, војна ке ни објават.
инаку правете разлика меѓу филм , карневал, серија и официјална политика и документи.
едните се за забавување на народни маси, другите се став на држава.
а и по твое ете како ти би го изразил твоето патриотическо чуство како што би рекле нашите мили соседи од исток. баш ме интересира дали треба да се страмиме ние од тебе или ти од нив.
ете во кратки црти како треба да се понашаме на натпревар, како треба да навиваме,какви серии треба да правиме и како шлаг на торта баш ме интересира каков треба да биде карактерот на карневалот според тебе.

Брат ова не е карневал.Ова се луѓе на власта(ако беа луѓето патриоти и го правеа тоа без да ги платат тогаш зашто долу во имињата не стојат оние на латас и миленко).Срам овде е што се ова е контролирано од еден човек,кој како сака си подиграва со нас и да изиграва патриот со наши пари.Јасно е дека тие луѓе се пратени таму од власта за да прават пропаганда.

Пак ќе кажам: До каде стигнавме????Човек кој е шпион грчки да ни преговара за името и да ми се прави патриот.

1.АКо си Груевски македонец тогаш зашто пола фирми им ги продаде на Грците.Тие можеа и под наша контрола да бидат.Вредат стотици милиони евра.

2.Ако си Груевски македонец тогаш зашто прифати Македонија со додавка во Букурешт???

3.Ако си Груевски македонец тогаш зашто на албанците кои учествувааа во конфликтот 2001 година сега им даваш буџетска плата,и истите тие седат дома?Си се запрашал ли некогаш колку македонци седат дома и преживуваат крај со крај.

4.Ако си Груевски македонец како можеше да не понесеш морална одговорност кога загинаа 15 бугарски државјани во Охрид на 100 метри од обала?Зарем немаш грижа на совест?

5.Ако си Груевски патриот зашто тогаш твоето обезбедување убива луѓе на сред плоштад

6.Ако си Груевски патриот и толку многу ја сакаш Македонија зашто тогаш не зема пушка и не излезе за време на конфликтот во 2001 година.Луѓето кои излегоа и загинаа прости ли беа?Тие предавници ли беа

7.Каде е Бранко и неговата антимакедонска партија да ти ги постави овие прашања?И него ли го финансираш или се натпреварувате кој повеќе ќе украде.Ако си толку голем противник на Бранко зашто не го затвориш.И онака знаеме дека се живо и диво продаде и украде.Значи имаш алиби и верувај прв ќе ја имаш мојата подршка ако го направиш тоа.

И сега што е срам!!!!Срам не се они политичарине,туку ние македонскиот народ.Зашто???Па затоа што наместо да ги искорениме ние ги браниме!За колку????За смешни пари....

B

Брат ова не е карневал.
:pos:
хххххахахаха
Реалниот дошол и ти кликнал лајк:LOL:

d4a806e481c1.gif

--- надополнето: 22 јануари 2012 во 10:24 ---
[
(судејќи по аватарот- се поистоветувал со АХИЛ:pos: а гејлада е неговата пета:pos:

потроши пола страна на работи кои немаат врска со муабетот, и никаде не забележав дека одговори на прашањето. па макар и во кратки црти. ајде пробај повторно, еве го прашањето.
ете во кратки црти како треба да се понашаме на натпревар, како треба да навиваме,какви серии треба да правиме и како шлаг на торта баш ме интересира каков треба да биде карактерот на карневалот според тебе.
не мора опширно , во кратки црти со твои зборови.
п.с и со самото тоа што реален ти манал лајк, мислам сваќаш колку твојот пост има логика.

Интересно племе ова вевчансково. Единствена сепаратистичка маса во светот која воедно е и патриотска.

потроши пола страна на работи кои немаат врска со муабетот, и никаде не забележав дека одговори на прашањето. па макар и во кратки црти. ајде пробај повторно, еве го прашањето.
не мора опширно , во кратки црти со твои зборови.
п.с и со самото тоа што реален ти манал лајк, мислам сваќаш колку твојот пост има логика.

Брат јас пишав,а тоа кој ќе ми стави лајк или нема да ми стави не е моја работа!Инаку одговорив во горниот пост на прашањето.Само малку треба подетално да го прочиташ и ќе ти стане јасно.
Али еве ќе го напишам и попросто.
НА кој натпревари да навиваме и на кои карневали да одиме.Еве ајде актуелен е сега ракометот.Зарем сите тие што се сега во Белград се патриоти и навистина навиваат???Не 90% се пратени од Вмро,другите 5% од Сдсм,а само 5% се реални т.е вистински навивачи...

Зборот беше дека овие 95% луѓе не се навивачи.Тие се силеџии и дрпачи на пари,многумина од нив вработени во државна администрација со основно образование.И сега некои партии им делат карти безпари за да прават пропаганда и да не срамат нас како нација.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom