ЕП во ракомет 2012 - група II (Нови Сад)

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Зашто нема пренос Исланд-Маџарска ?

ahahaha dobro ti e voa.....ama i ungarija e na 100km..................
исланд тепа си унгарија сега и франција ке даде се од себе да тепа со словенија нема да се без мотив..................ке се заплетка и ваа група............браво

Исланд ги утепа Унгарциве,ова е доказ дека секоја репрезентација секого може да победи..Ебате првенството..

Исланд ги утепа Унгарциве,ова е доказ дека секоја репрезентација секого може да победи..Ебате првенството..

Не ги потценуј Исланџаните.. колку пати само не исфрлија во квалификации за ЕП-СП.. ние имаме ноќна мора од нив.

Да му ебам матер не е Исланд било кој.Сребрени од ОИ,на последното ЕП беа бронзени.........не се они кој и да е.Лани на СП завршија 6ти,а можеа и повиско пласирани да бидат.
Не е Исланд некој анонимус во ракометот.Тие се секогаш во топ 6-7 репрезентации во светот.

Кој сака ракомет ама ракомет да гледа, Хрт 2 20.15 ч и нека ужива, ќе биде финале пред финалето.

Зашто СИТЕЛ 3 се педеришат и не ги емитуваат другиве групи па не е коректно шо ќе им се две телевизии.

Зашто СИТЕЛ 3 се педеришат и не ги емитуваат другиве групи па не е коректно шо ќе им се две телевизии.

Еве нема ни Франција - Словенија.

На Сител иде љубов и казна а на Сител3 снимка од првенство на Македонија во кошарка до 10 години.

Ги млатат Французите.:icon_mrgr:
Се надевам дека Словенија го исчистиле Балканскиот менталитет во нив, па нема да попуштат до крај .
Чисто се сомневам.

Дајте линк да гледаме, овие Шител не утепаа.

Ги млатат Французите.:icon_mrgr:
Се надевам дека Словенија го исчистиле Балканскиот менталитет во нив, па нема да попуштат до крај .
Чисто се сомневам.
Моли се да тепаат Франција пошто во спортивно ќе им кажеме ЗБОГУМ на олимписките соништа :icon_mrgr:

Моли се да тепаат Франција пошто во спортивно ќе им кажеме ЗБОГУМ на олимписките соништа :icon_mrgr:
Треба да се молам шампиони да бидат... за да може и 8мо пласираната да игра на квалификациски турнир.
Не ми одговара.:D .. антипатични ми се.:sick:

Треба да се молам шампиони да бидат... за да може и 8мо пласираната да игра на квалификациски турнир.
Не ми одговара.:D .. антипатични ми се.:sick:
Словенците ни се директни противници, батали ја Франција:D

Не си го читал мојот пост во темата за ЛОИ :icon_mrgr:

Што прогнозирате за вечер Шпанија-Хрватска?
Сакам да ги играм сингл,да биде поинтересна за гледање.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom