Не ги потценуј Исланџаните.. колку пати само не исфрлија во квалификации за ЕП-СП.. ние имаме ноќна мора од нив.Исланд ги утепа Унгарциве,ова е доказ дека секоја репрезентација секого може да победи..Ебате првенството..
Еве нема ни Франција - Словенија.Зашто СИТЕЛ 3 се педеришат и не ги емитуваат другиве групи па не е коректно шо ќе им се две телевизии.
http://www.youtube.com/user/ehfeuro?feature=g-u-u#p/l/Atvhi1BZbJQДајте линк да гледаме, овие Шител не утепаа.
Моли се да тепаат Франција пошто во спортивно ќе им кажеме ЗБОГУМ на олимписките соништаГи млатат Французите.
Се надевам дека Словенија го исчистиле Балканскиот менталитет во нив, па нема да попуштат до крај .
Чисто се сомневам.
Треба да се молам шампиони да бидат... за да може и 8мо пласираната да игра на квалификациски турнир.Моли се да тепаат Франција пошто во спортивно ќе им кажеме ЗБОГУМ на олимписките соништа
Словенците ни се директни противници, батали ја ФранцијаТреба да се молам шампиони да бидат... за да може и 8мо пласираната да игра на квалификациски турнир.
Не ми одговара. .. антипатични ми се.