Donald Sikert
Jane Vitington
- Член од
- 28 ноември 2008
- Мислења
- 8.283
- Поени од реакции
- 5.614
Sto se odnesuva do "voskresenieto" vie mu se raduvate na raspnuvanjeto i izmacuvanjeto na Isus. Sto se odnesuva do nas Muslimanite,nie go sakame i mnogu poveke go cenime,taka sto ne veruvame deka Bog dozvolil da mu se sluci takvo nesto na eden tolku mil covek i Bozji pratenik i blizok do Boga takvo nesto. Vie spravata na koja bil "izmacuvan" denes ja smetate za sveta i ja velicate,na gradi ja nosite,na vrvot od vasite sveti mesta.
Sto se odnesuva pak do pedofilijata,pa drugar moj,takvite moze samo po crkvi da gi najdete (svestenicite). Homosexualcite isto taka si ja pravdaat bolesta so citati od vasata Biblija. Jasen e stavot i zakonot na Islamot prema vakvi bolestini.
Takvite samo vo vasi zemji mozat da opstanat a ne vo Islamski.
A sto se odnesuva do toa deka religiite odat vo zaborav,pa jas navistina neznam vo koj svet ti zivees ?
Pa vikam ja Kuranot e samo prepisana Biblija, vie ste sledbenici na Isus - Hristijani Toa sto ne sakate da si go priznaete e drug muabet.
Za pedofilijata samo zirno na drugite temi kakvi se klipovi i vesti ima od arapskite zemji. Glava boli .
A za religiite i sam kje dozivees da go vidis nivnoto zgasnuvanje. Mnogu brzo.