Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што значи за поскромна свадба до 100 гости испод 3000Е не сиМногу. Пресметај колку е една порција (не знам точно информации ама ќе лупнам 10-15 па и 20 евра во Палас). За сто души по 10, 1000 евра плус ракија, салата (ваљда сеуште е по договор) од свои залихи, за невестата/момчето што се се дарува, возило, сликање, музика ....Не знам, над 2000 евра онака од шега со стегање
А, да...одело/фустан за младите, пиењето дома и јадењето...мислам дека без двеипол не поминуваш.
Ако ги прескокнеш овие матракуки,ќе те чини многу помалку...само музика, порции и пијалок. Музиката чини бааги ама па дига расположение
По пола со родителите на женатаШто значи за поскромна свадба до 100 гости испод 3000Е не си

Со парите од такво поздравување земавме основна покуќнина. Мада...можело тие 2-3000 евра да им ги дадат на младите...како да се свртиш, ако сакаш права свадба, трошоци се 

) си прифатив свадба. не ми е криво за тоа. ако имаш убав живот потоа со партнерот, собери си пари и оди крстари-кој ке те спречи.