Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.536
- Поени од реакции
- 17.951
И како што мислев жалбата ни е одбина тоа ти мафија царува идемо пнатаму
Па како да е прифатена кога апла се гледа дека топката удира надвор од гол линијата.. од надворешната страна. Да не си прајме бајрам на умот.И како што мислев жалбата ни е одбина тоа ти мафија царува идемо пнатаму
Тоа денска не сму видел некое видео од тоа што го видов мислев дека е гол ама нема везе тоа е колку што са криви судијете толку смо и ние самите како и да идемо утре на победа со чешкаПа како да е прифатена кога апла се гледа дека топката удира надвор од гол линијата.. од надворешната страна. Да не си прајме бајрам на умот.
Има клипчиња видете.
Иначе да им дајме поддршка на Швеѓаните да ја победат Германија, па со таа победа Чешка ќе е веќе пласирана во наредна фаза, па може ќе ги тепаме.
И сеа иде под мојот пост, кој е толку глуп да изгуби бодови во наредна фаза.
Ова не ти требаше. Го мразиме, да, и ќе го мразима и натаму.Абе Битолчани пак ви е херој Диви сега:
Најмалку ме интересира за вас, само чудно ми е на времето поголем од него немаше во Бт, после вакви чуда извадивте, сега гледам сите...мајсторе,.Нека заврши тука.Ова не ти требаше. Го мразиме, да, и ќе го мразима и натаму.
Секој кој гледа реално на работите ќе кажи дека диви избрани феноменално и имаше само една грешка цела утакмица.
И немора да почнуваме да мешаме навивачки групи. Ова нека заврши тука.
Ок?
каков пренос..алав да муе на германцитеНе сакам да мешам политика во спортска тема но сепак за пофалба се Германците. На својата публика не представија под уставно име!
Јас до ден денес уште го поштовам !!!Абе Битолчани пак ви е херој Диви сега:
Брат не игравме со Исланд овие квалификации туку со Унгарија, Босна и Естонија. Тоа беше за светското во Хрватска 2009На крај краева, како стигнавме до ова Европско првенство ?! Пак преку Кире и неговите 8 гола и исто толку асистенции со Исланд на гости !!!
Лесно е од пред телевизор да се коментира... така сите се разбираат стручњаци се.
Е од овој пост дефинитивно не сум видел поглуп од сите теми за првенствово.Еее Овој човек не игра за шо? за Бате да игра.
Уште подобро тогаш убаво ме потсети, проверете ги статистиките и од тие мечеви со Унгарија, Босна и Естонија. Значи и тогаш во тие квалификација за пласман на ЕП 2009та и сега за 2012та ЕП, стигнуваме со негова заслуга.Брат не игравме со Исланд овие квалификации туку со Унгарија, Босна и Естонија. Тоа беше за светското во Хрватска 2009
Еее Овој човек не игра за шо? за Бате да игра.