Кико Д.
ULTRAS - way of life
- Член од
- 26 јануари 2010
- Мислења
- 11.435
- Поени од реакции
- 9.676
е не гледам во моцарт такви типови, домаќинот да дај толку гола и гостинот да дај толку голаsegde
е не гледам во моцарт такви типови, домаќинот да дај толку гола и гостинот да дај толку голаsegde
Ја у Sportlife ги играв, незнам за други кладилници.Кај можи вака да се игра?
Sportlife i Betcity sigurno za dr ne znam me cudit so vo Mozart nematе не гледам во моцарт такви типови, домаќинот да дај толку гола и гостинот да дај толку гола
Фатена ти е.Дечки одиграх Кубан-Литвос Ритас 145.5- на Бет365 у регуларниот дел на натпреваро заврши 62-62 тоа се 124 поени а после продолжетоците вкупно поени имаше 148 е сеа пише дека сам го промашил,шо е работа нели се пресметува вкупно дадените поени со завршувањето на 4та четвртина или....?
Ае ако знае некој нека пише шо како...
vidi koa si ja uplakal dali pisit deka se smetaat i prodolzetoci zatoa sto najcesto se smetaat vo online kladilnicite i zatoa ti e nedobitno vo UNIBET taka gi smetaatДечки одиграх Кубан-Литвос Ритас 145.5- на Бет365 у регуларниот дел на натпреваро заврши 62-62 тоа се 124 поени а после продолжетоците вкупно поени имаше 148 е сеа пише дека сам го промашил,шо е работа нели се пресметува вкупно дадените поени со завршувањето на 4та четвртина или....?
Ае ако знае некој нека пише шо како...
niceDeportivo даваат за Србија - Данска граница 56.5 и за + и - е 1.90. На интернет е 1.35 за 56.5 -. Поклон.
FT: 24:22 FT: 23:2420:15 Serbia - Denmark T2 <28.5 @ 1.75
Србите примија само 18 гола од Полска, сега не верувам да примат над 28, имаат солидна екипа, топ голман, оваа утакмица решава за прво место во групата, мотив плус домашната публика
18:15 Macedonia - Germany T1 <26.5 @ 1.90
Moже не е патриотски, но верувам реално. Германија изгуби неочекувано од Чешка во првиот натпревар и мислам сега ќе дадат се од себе за да не победат, а за тоа потребно е што помалку примени голови и нормано што повеќе дадени. Им дадовме 26 гола на Шведска со не многу јака одбрана, за разлика од онаа на Германија, кои играат одлично во одбрана. Сепак би бил најсреќен со победа на Македонија од 26:20
Вкупен коеф: 3.335
некој да ми објасни зошто еб*ниот тим на еспањол губи дома во ЧЕТВРТФАНАЛЕ на куп против селски тим од 8ма дивизија Мирандес . В уста да ви го ту*ам , до крај на грло и пена да испуштите на крај .Macedonia (+2.5) - Germany 1 1.90
Espanyol - Mirandes 1 1.55 (super tip)
Turkey - Italy 2 1.01
Holland - Hungary 2 1.01
вил хил срцки , најголем хендикеп даваат на Македонија .
-------------------------------------------------------------------------
Ако ти е за утеха и мене само они ме зезнаа Сега ја гледав и од 2от гол што го примија можам да заклучам дека е наместена, буквално му ја подари топката пред гол и 2-0 ... Значи кретени невидени овие Еспањол , играат како финале на ЛШ против Барса а еден Мирандес не можат да тепаат.некој да ми објасни зошто еб*ниот тим на еспањол губи дома во ЧЕТВРТФАНАЛЕ на куп против селски тим од 8ма дивизија Мирандес . В уста да ви го ту*ам , до крај на грло и пена да испуштите на крај .
НИКОГАШ повеќе фудбал на голема уплата , вчера само на Наполи паднав сега најверојатно на шугиве. Златна Полска прво ја видов , што ми требаше да читам по форуми , оф божеее . Фак фудбал , играјте све друго . Мој совет . Јас барем ќе се држам до него веќе , за вас не знам .
Мирандес бре !!!!
Ако ти е за утеха и мене само они ме зезнаа Сега ја гледав и од 2от гол што го примија можам да заклучам дека е наместена, буквално му ја подари топката пред гол и 2-0 ... Значи кретени невидени овие Еспањол , играат како финале на ЛШ против Барса а еден Мирандес не можат да тепаат.некој да ми објасни зошто еб*ниот тим на еспањол губи дома во ЧЕТВРТФАНАЛЕ на куп против селски тим од 8ма дивизија Мирандес . В уста да ви го ту*ам , до крај на грло и пена да испуштите на крај .
НИКОГАШ повеќе фудбал на голема уплата , вчера само на Наполи паднав сега најверојатно на шугиве. Златна Полска прво ја видов , што ми требаше да читам по форуми , оф божеее . Фак фудбал , играјте све друго . Мој совет . Јас барем ќе се држам до него веќе , за вас не знам .
Мирандес бре !!!!