P
PewDiePie
Гостин
Добро кладилнициве стварно сакаат некој асално да ги ошури........сериозно.
Тоа е најдобро, а најлошо ? Шведска ако ја победи Чешка ќе има 3 бода, а во последно коло на чесите и нерешено ќе им одговара. Ако ја победиме Чешка (автоматски тие испаѓаат) во втората фаза ќе носиме само еден бод. Во многу лоша ситуација се доведовме...Шведска два разлика на полувреме. Најјако наредно коло Шведска ќе ја тепа Германија секако , ние ја тепаме Чешка и Германија испаѓа и носиме 3 бода понатаму.
Во едни квалификации таму не тепаа 14 разлика, дома реми игравме!На европското првенство во Италија(1998) ,Македонија загуби од Чешка (18-38)....
Други игри со нив имаме?
знае некој?
Игравме еднаш бараж со нив. По учеството нан првенството во Италија, ептен заглавивме. Во бараж загубивме од тоталниот аутсајдер Израел и ни се еба мамата оттогаш. Цело време налетувавме на Исланд а тие не дробеа се дури не ја изградија борис ТрајковскиНа европското првенство во Италија(1998) ,Македонија загуби од Чешка (18-38)....
Други игри со нив имаме?
знае некој?
Тепавме дома ако убаво памтамВо едни квалификации таму не тепаа 14 разлика, дома реми игравме!
Реми, во Ресен се играше реваншот, бев таму затоа памтам--- надополнето: 17 јануари 2012 во 21:35 ---
Тепавме дома ако убаво памтам
Се ми се врти дека во Кале еднаш ги тепавме 6-7-8 разлика а таму не потопија, можно ли е и друг пат да сме играле бараж со нив?Реми, во Ресен се играше реваншот, бев таму затоа памтам