Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Почнаа да ми ѕвонат со прикриен број и да ми дишат у слушалка. Официјално почна мојата политичка кариера.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.917
Сакам да ги иритирам луѓето ! :cool:
Сонвав како Алекс Фергусон починал на сред утакмица ( скраја да е ) .
Потоа заборајв шо сонвав.
После ЛД ќе го испраќав до грчка граница, па по пат муабети ова она, ама прво до кај мене торбицата да ја остам (на вежбање бевме). И замина на мочање тој и го нема некое време и влегвам во вц и во кадата го гледам си се капи, кулира и идат цела екипа со фиљани во уста и јас имав гости за името и одма мојте збунка ги фати. Овие се прскаат со вода јас смирвам ситуација да не приметат старите, у пм пак ќе ме фатат и после то незнам..
Заклучок - Нема шанси поќе во животот да си легнам пред 00-00.
Денес :
Сабајле бев на шопинг брат, па дури и чудно ме гледаа по бутиците. Солидно испазарено. Нови слушалки си купив..
Само Ливерпул ме падна за солидна сума, уште една причина повеќе да ги мразам тие клошарите.
И пред то ми падна парето, па ги извадив парите, а дека среќа носело друг да лажат.
И така солидно поминат ден.
200+ профит и заработувачка. Расход, приход..
K-Otix !
СОЛИДНО ! :notworthy:

С

Сатори

Гостин
Конечно се решив да бидам поштен човек и почнаа да стигнуваат непристојни понуди.
Како да кажам не, на професионална манипулација? Бон-тонот не ми дозволува.
:pipi:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
I`m sick of niggas lyin, I`m sick of bitches hawking.. matter of fact .. I`m sick of talking.

:suicide:

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Комшија матер ти ебам, цел живот да слушаш чекани како ти тропаат у глава... кај го има воа бе!?!? :mad::mad::mad::mad: Да бев некое удрено со чорап имаше да земам чеканот и да си тропам лагано во 3 саат сабајле.. пичка ти матер!!!!!!!!

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618

Кајгич, прв пат ко ја чув песната ја пеев вака.

Пајакот со сонце нека стои високо....

Сега, после толку години уште си ја пеам така... Пајакот, горе у некој ќош на салата со истетовирано 16 крако сонце на грбот... Сител одбројува, почна да ми се превртува у стомак , еден Господ знае колку сакам вечер да победиме...

П.с Еве ти едно сликче од дечкото со страшен одраз - пуленот на Манасков ( Дејан) ...

К

Кики.

Гостин
Драга,
после вчерашниот долг разговор и олеснувањето што го имав после тоа, морам пак да се извинам за замарањето и да се заблагодарам за нервите што ги потроши човекот со мене. Дали мене ми се враќа довербата во луѓето? Мислам, да.
Инаку, денес навивам за нашите ракометари, кои ме потсетуваат на едно убаво време. :) Која еуфорија... :)
Само напред момци и да ги победиме плавушите денес. :)
Поздрав Драга. :) ( ми фали емот- икончето со знамето) :)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не бе, јас гарантирам дека има некоја организација што дава пари за јадење г*мна, затоа што волку гомнојадци на метар квадратен, не сум видела во животов, никаде. Уште не почнало првенството, а одма wannabe Хаус човечињата почнаа да објаснуваат како сега фејќерите ќе се појавеле и ќе навивале. Демек само тие што исклучиво знаат ракомет смеат да навиваат за СВОЈА држава, останатите не смеат да коментираат и да навиваат, они биле фејќери. Па имате ли мозок бе, имате ли??? Наместо да се радуваат што се повеќе луѓе се загреани за ракомет, за нашата репрезентација, они најдоа протоколи да изнесуваат, не знаеле, а ќе гледале. Леле. Па може ќе научат, па дури и ќе почнат да тренираат. А и уште нешто, дури и некој да не ни знае како се игра ракомет, тоа е НЕГОВА држава и се разбира дека ќе ја бодри! А тие таканаречен експерти нека се пријават да бидат судии или експерти во ракометниве сојузи низ светов, дека останатите смртници се кретени кои само навиваат, а не знаат. Цццц... Волку, волку, зошто има гомнојадци толку?

Амеби.

Инаку, ЕДЕН ЗА СИТЕ, СИТЕ ЗА ЕДЕН, ЗАЕДНО ЗА МАКЕДОНИЈА!!!!

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.917
Брааааат,
Ти немам кажвано што ми се деси пред некој ден во една наша установа, библиотека де, и тоа универзитетска, и тоа градска, и тоа во Битола.
Одам да си земам книга како и секогаш и оп членството ми истекло. Тоа е си викам следниот пат повеќе среќа и таа старата вештерка ми вика чек овој пат ќе ти дозволам да подигнеш книга и следниот пат ќе си платиш. Ае ок и враќам.. Ама чекај да видиме имаш и некој друг долг тука кој треба да го платиш, а тоа се 5 денари.. Јас во мене скршен денар немам и си викам за 5 денари зарем ќе ми прави проблем, коа ми простува 150.. И и викам немам јас ништо во мене, и ми се смеј и ми вика епа ништо тогаш неможи да земиш и си се изнасмеј.. Е зато драга поќе не стапнувам таму, ради 5 скапани денари. Да ја стегни срцето и кога ќе оди на инфузија да не и дават инфузија пошо ќе и фалат 5 денари. Клошарана. Со воспаление на плуќа, на -7 и идам до таму и за скапани 5 денари не ми даваше да подигнам книга. Маме и ебам..

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
ДК пријателке пред сите ти се поклонувам :cuc:
Секоја чест како трпиш пациенти да пишуваат по тебе. Од кога се зачленив кај тебе сфатив каква мизерна-хејтерска нација сме биле. Дечкото што ја побара девојката бил, мутав, стока, вол, он не е за неа она била убава, малечка невеста, тоа било сценарио на еден познат уредник бла бла бла до когаааааааааааа. После истиве овие сподоби се прашуваат зашто не им оди во животот, зашто немаат среќа, зашто никој не ги сака. Па како сакате да имате среќа кога живеете да се пикате во туѓите животи и да судите за сите глумејќи дека сте идеални и се знаете.
Ај мунти ги тргаме нив на страна не се важни. Вечер очекувам да им одржиме лекција на сите "експерти и познавачи" на ракометот кои ни го дадоа "епитетот овие немаат шанса" Ајде пак да се радуваме и да живееме овие неколку дена за убави работи:D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Форумов е станат како некој казнено поправен дом за малолетници кој не дава никаков ефект. А и тие разумни членови кои тек-тук ги има тука се осеќаат како Џек Николсон во One Flew Over The Cuckoo's Nest. o_O

Златни Дивајн, Форчн, Гарфилд, Мацедалиен, Бибика, Гагус......

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom