Во тебе или твоето его? Можеш да ги разликуваш?Во мене.
Од каде знаеш дека вистината што мислиш дека е вистина е всушност вистинита? Пошо сите знаеме дека не постои апсолутна вистина.Во вистина...
Сигурна си дека е судбина а не е серија од коинциденции?Верувам во судбина.
Јас не верувам во ниеден бог, ниту во позитивни и негативни енергии, а не верувам ни во судбина. Сега што праиме?Верувам во Господ, ретко се пуштам во философски дискусии зошто верувам во Господ тоа го носам во мене и толку, нема потреба ништо да се дискутира, надополни и слично.
Ме нервира кога верници зборуваат за Судбина, само неверните веруваат во Судбина.
Позитивни, негативни енергии, ми звучи „помодарски“.
Да? Иако сум навлезен во науката, не се осмелувам да кажам дека им верувам целосно на физичките докази. Физичките докази се математички прекрасно формулирани, но секогаш ги земам со доза внимание.Јас не верувам во ниеден бог, ниту во позитивни и негативни енергии, а не верувам ни во судбина. Сега што праиме?
Јас верувам во физички и прецизни докази.
А кај ги наоѓаш тие прецизни докази?Сигурна си дека е судбина а не е серија од коинциденции?
Јас не верувам во ниеден бог, ниту во позитивни и негативни енергии, а не верувам ни во судбина. Сега што праиме?
Јас верувам во физички и прецизни докази.