Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
Заборавивте да кажете и дека е поткупен тој одбранбениот играч на Мајорка, пошто кога шутираше Игуаин тој и го смени правецот на топката и влезе во гол.
Колку пари му дал Перез за тоа а ???

е ајде де...
Немаше офсајд у таа ситуација, точно. Али од кај знаеш дека ќе беше гол !? Забораваш кој се наоѓа на голот на Реал !? Тој свирна пред овој да шутне и Икер се откажа од бранење...

Кој фаул од Бензема сеа !? Бензема идеше по топката, Ауате му улета. Таму повеќе услови имаше за фаул врз Бензема отколку од него...

а на Барса кога не и свирнаја пенал, наредниот ден земјотрес у Јапонија имаше. True story.

nikogas nema da zaboravm koj se naoga na golot na Real

Super6_jpg_1309415cl-8.jpg

i da sakam, svezite spomeni ne mi dozvoluvaat

задридисти покријте се со ќебе. срамота е, колку пари одвоивте за судиите оваа сезона ??? повеќе од очигледно е

Ако ставам слики јас ќе треба цел ден да помине за да се отвори страната !

Оваа ти ја оставив дека ми е најомилена и дека овој црвен картон е еден од најзаслужените во историјата на фудбалот !

А ти само моли се твојот тим да извади нерешено во втoрник за да имате некоја шанса на реваншот во 154 минута да дадете гол !

задридисти покријте се со ќебе. срамота е, колку пари одвоивте за судиите оваа сезона ??? повеќе од очигледно е
Исто како и вие што му дадовте на Овребо и на Штарк.

Ајде бе па вие шо се лутите, ваша е ЛШ, таму сте со дебели врски, оставете нешто и на нас малце да се порадуваме.:D

Оваа ти ја оставив дека ми е најомилена и дека овој црвен картон е еден од најзаслужените во историјата на фудбалот !

А ти само моли се твојот тим да извади нерешено во втoрник за да имате некоја шанса на реваншот во 154 минута да дадете гол !
108:P

Штом веќе го спомна ова...

Го виде стартот врз Каљехон !? Немаше удар но имаше намера, нели битна е намерата на тоа се вадевте лани...

Разликата е што овој денеска ни жолт не доби... Тоа е, не му платил доволно Перез за да им даде и црвен на Мајорка...

Три илјади алтани ... жолто ^_^

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom