M
Macedonian-Sun
Гостин
Иако некои викат не сум долго на кајгана демек немам право да пишам тема оти одма сите се местст да ме тепат јас да си питам и кажам омилена музика ми е турбо фолкот српскиот. Многу го мразат. Мене мама и тате на таа музика ме пораснаа. Шо ќе кажете. Омилена пеачка ми е лепа Брена пеач Синан Сакич. Ај поздрав и уште нешто груби коментари не враќам за да нема препуцување.
Бидејќи знам дека темава е многу осетлива од старт да ги кажам правилата. Слободно коментирајте за Турбо Фолкот како музика, било да се позитивни или негативни коментари, АМА од старт да си знаете, доколку навредите некој член ЛИЧНО, оти слушал ваква музика, ќе добијате максимум казнени поени. Да не речите после не бевте опоменати. Dee_Jay
Бидејќи знам дека темава е многу осетлива од старт да ги кажам правилата. Слободно коментирајте за Турбо Фолкот како музика, било да се позитивни или негативни коментари, АМА од старт да си знаете, доколку навредите некој член ЛИЧНО, оти слушал ваква музика, ќе добијате максимум казнени поени. Да не речите после не бевте опоменати. Dee_Jay