Тренирам фудбал, за брзо време ќе почнам да играм за Ф.К. КорзоАбе чисто сумњам дека има некој што сака фудбал, а што не тренирал на времетоПрашањево беше дали има уште активни што се на форумов, што играа у некој клуб моментално
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тренирам фудбал, за брзо време ќе почнам да играм за Ф.К. КорзоАбе чисто сумњам дека има некој што сака фудбал, а што не тренирал на времетоПрашањево беше дали има уште активни што се на форумов, што играа у некој клуб моментално
![]()
Во ССК Нова 4 лига што се.Работнички (младинци 94та година носечка генерација)Абе чисто сумњам дека има некој што сака фудбал, а што не тренирал на времетоПрашањево беше дали има уште активни што се на форумов, што играа у некој клуб моментално
![]()

како се викаш ти бе пријателе?Работнички (младинци 94та година носечка генерација)
Моментално прво место
Минатата година кога 93та беа носечка генерација 2ро место
И избрани за најдобра младинска екипа.
Кадети:Двојна круна (носечка генерација 93та,иако цела постава бевме 94та)![]()
Александар.како се викаш ти бе пријателе?
во работнички играш? шо позиција?Александар.
играв до пред еден месец,сеа у пензија сум.во работнички играш? шо позиција?
пелистер голман играв до пред еден месец... ти битола имаше идено?играв до пред еден месец,сеа у пензија сум.
Штопер.
ти играш негде?
пелистер голман играв до пред еден месец... ти битола имаше идено?играв до пред еден месец,сеа у пензија сум.
Штопер.
ти играш негде?
Ауу ич не ве сакам вас,поготово коа изгубивме 2-1 кај вас коа лежевте 20 минути и во последни минути коа ни поништи чист гол.пелистер голман играв до пред еден месец... ти битола имаше идено?
--- надополнето: 9 март 2012 во 14:21 ---
пелистер голман играв до пред еден месец... ти битола имаше идено?

хахаха за со вас мотивацијата секогаш ни беше 100 % и секогаш ве јадевме само во финалето од плеј офот ко изгубивмеАуу ич не ве сакам вас,поготово коа изгубивме 2-1 кај вас коа лежевте 20 минути и во последни минути коа ни поништи чист гол.![]()
 ...Тренирав во ФК.Охрид(тогашно еуро фудбал)  5 години.3 години  генерација '93 штопер,и 2 години '92 полутка 
 ...Сеа играм онака,за 2 кубици дрва 4 Општинска лига Охрид,со татко ми заедно пробвиме да добиеме повик од Гинис за единствените активно татко и син шо играле во исто време "ever",ама никако да дојдет 
.Вторава полусезона ни почвит утре,ама  ѓи ебаф лигамнетите вчера на одбојка,така да ќе си почекам до следното коло 
Има Пелистер квалитетна младинска школа,има доста квалитетни младински школи само штета што тука кај нас не е толку платен фудбалот,треба да си ептен една класа боље од другите па да те земат во некој подобар клуб и да те платат.хахаха за со вас мотивацијата секогаш ни беше 100 % и секогаш ве јадевме само во финалето од плеј офот ко изгубивме
после во купот ве испаднавме..
тачно..Има Пелистер квалитетна младинска школа,има доста квалитетни младински школи само штета што тука кај нас не е толку платен фудбалот,треба да си ептен една класа боље од другите па да те земат во некој подобар клуб и да те платат.