Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Ахх, какви зафркации прават.Пато останува ова она, а тие уствари планирале да го продадат и да го земат Тевез.Па барем ако не онај грдион нека земат некој од средина силен играч, нека не се штедат ебаго....

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Definitivno niskobudzetna ekipa sme stanale...Greota e sekogas ciganskata ja pravime koga treba da se donese nekoj fudbaler vreden povise od 4 Mil...krivo mi e deka koga ke se odlucat na pregovori so nekoj top igrac,prvo mu naogat kupuvac na eliten igrac od sopstveniot klub
1.Shevchenko
2.Kaka
koj e sleden !!!

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
А грдиов сакал со Ибра да игра, го одби Интер за Милан и сам се зафркна.Сега веројатно пцуе по Галијани...

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
си ебавме матер другари и другарки, али ајде, што е тука е. ќе ги гледаме пато и робињо како се влечкаат по терен.
кој кур, еве пато ќе даде гол со интер (да речеме, или што би се рекло, ќе се врати во форма :pos: ) и ќе собере кредити, па после ќе си продолжи во лошата форма :icon_mrgr:

Не си прави бајрам на мозокот. :)
Интер да, јаки ќе бидат ама и сега за сега имаат 8 бода минус од Јуве и Милан, имаат гостувања кај сите јаки тимови во Италија, Наполи, Удинезе, Јуве, сега со Милан, Рома, до крај и со Лацио и тн и тн, го имаат Ранко за тренер, не треба да споменувам после кажаново колку е тешко во една ваква ситуација да освоиш титула во Италија ( без разлика на играчите у тим што ги имаат ), плус и настапуваат во ЛШ.
Е сега од наредна година да, Интер ќе имаат доста квалитетен состав ако сега успеат да го земат лепотанов од Сити и може за прв пат од коа ја и ти гледаме фудбал заедно со Милан по квалитет од една страна ќе се израмнети, од друга ќе се главни фаворити за Скудетото.

До тогаш, Милан и Јуве за Скудето, Интер, Удинезе и Наполи за ЛШ.
Во ЛШ не верувам дека нешто посебно ќе направат жабариве сезонава.
а што, сакаш да кажеш дека удинезе, лацио, рома се нешто посебно?
и 8 бода ништо немора да значат, со два кикса на противникот, и ете ти фото финиш

P

PewDiePie

Гостин
А види ги дебилите од миланњуз тоа трансфеот е откажан тие последна вест Тиаго Силва:"Тевез ако сакаш да освоиш се дојди во Милан"

:facepalm:в:icon_lol:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Па да му ебем мајката у пичка.

Која црна форма бе, слепи ли сте, од квалитети фудбалски Пато има, брз е , плус е малу брз, и брз е исто е и брз.

Тоа, нема никако прием на топка, нема ни дриблинг милион пута му се десило да се испозбуни и да ја забрае топката, једино од што е брз излага у шанса 1 на 1, и тоа ако излезе 4-5 пута у утакмица гол ќе даде.

Ушта па на Пато ќе сме ја граделе иднината, ма мрш у пизду материну, ти ебем скотот повреден, Шевченко сум го прежалил не па него, нека иде у ПСЖ кај гомното, не ми се верува дека Тевез не го земавме заради него .

Не дека и Тевез ни е нешто многу потребен моментално, попотребен ни е играч од средина но би бил попродуктивен од Пато наредни 3 сезони милион ебани посто, овој и вака и онака за 2-3 године ќе си иде, само што тогаш ќе иде у некој новопочен богат клуб ко Малага за 15-тина милиони !!

Нек си јебат мајката у пичка и Галијани, и Берлускони и Браида и јебени Мезбах од Лече !!

Не памтам кога сме купиле јак играч а никој да не замине, и играч кој стварно ќе ни го подигне левелот погоре, само се крпимо, среќа што ни е лигава мизерна, нека го земат сега Паломбо од Сампдорија мамичето гадно да им го ебем !

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Znaci Berlusconi vs Arapi 2-0 ( vo extratime,i so Kaka isto so ponudata nad 100 mil )

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281

Која црна форма бе, слепи ли сте, од квалитети фудбалски Пато има, брз е , плус е малу брз, и брз е исто е и брз.

Тоа, нема никако прием на топка, нема ни дриблинг милион пута му се десило да се испозбуни и да ја забрае топката, једино од што е брз излага у шанса 1 на 1, и тоа ако излезе 4-5 пута у утакмица гол ќе даде.

Ушта па на Пато ќе сме ја граделе иднината, ма мрш у пизду материну, ти ебем скотот повреден, Шевченко сум го прежалил не па него, нека иде у ПСЖ кај гомното, не ми се верува дека Тевез не го земавме заради него .

Не дека и Тевез ни е нешто многу потребен моментално, попотребен ни е играч од средина но би бил попродуктивен од Пато наредни 3 сезони милион ебани посто, овој и вака и онака за 2-3 године ќе си иде, само што тогаш ќе иде у некој новопочен богат клуб ко Малага за 15-тина милиони !!

Нек си јебат мајката у пичка и Галијани, и Берлускони и Браида и јебени Мезбах од Лече !!

Не памтам кога сме купиле јак играч а никој да не замине, и играч кој стварно ќе ни го подигне левелот погоре, само се крпимо, среќа што ни е лигава мизерна, нека го земат сега Паломбо од Сампдорија мамичето гадно да им го ебем !
Секоја чест за тебе! Потполно исто мислам!:cuc:
--- надополнето: 12 јануари 2012 во 17:50 ---

Секоја чест за тебе! Потполно исто мислам!:cuc:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.279
Поени од реакции
8.445
@Марли и јас сум со тој став. Ама реално ова според ситуацијата е најдобра одлука. Просто е - Овој цел експеримент преку зимо не! А поготово не кога играчов го пропушти и Дубаи!

Ќе извадиме ние многу повеќе од/за Пато!

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.238
Поени од реакции
14.529
Море, преку к. од трасфериве и така ништо не бива. Кажете што бидна со Аквилани, ќе игра во недела и не???

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
@Марли и јас сум со тој став. Ама реално ова според ситуацијата е најдобра одлука. Просто е - Овој цел експеримент преку зимо не! А поготово не кога играчов го пропушти и Дубаи!

Ќе извадиме ние многу повеќе од/за Пато!

Нема експеримент, Ибра е тука, а Тевез 5 године да не играл фудбал неможе полош од Робињо да биде, повредениов и така и така не игра, и кога игра ко да не игра, така да ..... Нема експеримент :icon_lol:

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
Аххх се чудам од кое ниво, на кое паднавме... сТрамота е веќе ова... Кај се тие ѕвезди, комети, месечини кои ги ветуваа?
Нели стариот коа си поднесе остафка на јебофаќич во влада ќе се насочеше целосно кон неговата ''најголема'' љубов МИЛАН?
Не ми се верува ејјјјј.... Веснициве си играат со нас... Само ради нас ги штампаат...
Очекувам некој трансфер за замачкување очи од некои 0.5К па и тоа веќе е многу за нашиве...
Само господ нека ни е на помош со Арсенал и со мала среќа би ги поминале ама што потоа?
За Сериа а среќа што го иаме Ибра, али далеку од добри сме, се гледа и по последниве 5-6кола...
Тоа е тоа, се навикнавме веќе на вакви шпански сапуници со италијанско сценарио

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
И мене не ми е муабетов зашто Пато не заминал или не, туку зашто Тевез не е земен, зашто до крај на Лето не се земат и двајцата и после на
лето едниот продај го, али кој би бирал моментално би го одбрал ТЕвез со две раце !

P

PewDiePie

Гостин
Тоа ви е дечки незнам што очекувавте,јас од Летово кога беа донесени двете ѕвезди,престанав да верувам и на ќелавицата и на курвариштето. Сега ќе треба да се задоволиме со Макси или таков некој,Мезба хахахахаах О шит осеќам уште еден Емануелсон е на пат,донесен за лев бек,игра во средина ќе заврши ко полушпиц.
Со други зборови тури му курот. Тие еден Монтоливо ќе го чекаат до Јуни а сега може ите како да помоге,не па трансфер од преку 20 мил. :)

И што бил планот ? Пато да го шитнат и после со тие пари тевез да го купат :tapp: Па сите сакаме да се појачаме ама не на таков начин.
Берлускони пресекол за Пато,читај Барбара. :icon_lol:

Инаку не бидете толку сурови према Пато,вистина не е во форма и се повредува често,ама мислам дека ќе распука сега со интер за инат на сите.

Иначе Марли како успеа да го преболиш Шева,кажи ми жити се ?

П.С. Поздрав од Барбара со песнава
:icon_lol:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.882
Јас сеуште сум оптимист за Тевез, а мислам и дека не се будали да кажат офф Тевез е наш играч и ќе дојде во толку и толку часот и сл работи, сепак се работи за голем играч и не добро да се знае однапред неговото доаѓање, како што Морати им направи удар со последната понуда мислам дека Берло ќе му врати на дербито со Тевез за рака. :) :D

Kajgana Shop

На врв Bottom