Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.170
Поени од реакции
12.973
Многу скапа цена плативте за гремлинов ако Пато си оди ...

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Ми нема логика целава трансфер ситуација, на 2-3 дена пред дербито да го продадеш Пато? Мислам реално напад со Ибра, Пато, Робињо, Касано, Тевез, Инзаги, Шарави... некој треба да лета. И со евентуалното доаѓање на Тевез јас очекував тоа Робињо да биде, башка и Сантос јавно кажаа дека сакаат да го земат па за 15м некаде ќе можеа да се договорат летово. Затоа најдобро е да се почека и да видиме што ќе бидне на крај, не верувам дека вака ќе се заврши, односно Тевез за Пато.

А па ако си замине Пато ќе треба аватар да менувам на скајп и јутјуб :facepalm:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Да не збориме за џабе сеа треба да почекаме да видиме како ќе биде работата еве еден добар коментар !

i'll reserve my full judgement until something is official...until then, i offer you all my partial judement: Pato's acting like a real bitch-made pussy if he leaves milan for psg.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Ако Пато прифати да игра за ПСЖ тоа ќе биде зошто нема муда да се бори за прв тим со Ибра,Тевез,Робињо и Касано,а не затоа што на Милан му требаат пари за Тевез.
Јас си останувам на моето дека дур не го видам играчот со дрес од новиот тим не верувам на ништо што се пишува по медиумиве.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.238
Поени од реакции
14.529
И во ЛШ ќе останеме само со Ибра и Робињо???
Па, не се ваљда до толку, можеа да почекаат барем до лето. Башка и малку некако тоа 35 милиони, па за Тевез ако е вистина дека договорот ќе содржи и бонуси ќе отидат околу 30 милиони.

Браида вели дека тоа се приказни... Ај, да видиме што ќе се случи, што би кажал Галијани... :) МОже е само уште едно кењање пред дерби, башка за да се минимизира што го лапнавме Тевез... :)

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Аман напнаа ова со Тевез веќе ако мислат да го продадат Пато подобро да не го зимаат Тевез ич..Пато се враќа во форма имаше некој повреди но не се заборава тоа што може да направи и како знае да игра доколку е во форма.Според мене Пато е подобро решение и вака ќе имаме голем број напаѓачи средина никаква не ми се свиќа ич политикава на клубот само напад а до нападот треба некој да намести не со Ван Бомел со Аквлиани,Амброзини и Емануелсон ќе играме цц.
која црна форма бе вармане... од кога дојде го чекаме да се "врати" во форма

да се потсетиме кој е карлос тевез!

замислете си само што би правел у милан! :love:
--- надополнето: 12 јануари 2012 во 16:32 ---
И во ЛШ ќе останеме само со Ибра и Робињо???
Па, не се ваљда до толку, можеа да почекаат барем до лето. Башка и малку некако тоа 35 милиони, па за Тевез ако е вистина дека договорот ќе содржи и бонуси ќе отидат околу 30 милиони.

Браида вели дека тоа се приказни... Ај, да видиме што ќе се случи, што би кажал Галијани... :) МОже е само уште едно кењање пред дерби, башка за да се минимизира што го лапнавме Тевез... :)
баш поради тоа тешко дека ќе го продадат.
исто колку што се шансите да го поминеме арсенал :)

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.238
Поени од реакции
14.529
Искрено, не ми е многу криво што евентуално може да си иде Пато, посебно што доаѓа Тевез. Мислам, многу (али многу) повеќе ми било мака кога си отидоа Шевченко и Кака. Но, сега да си оди, и без 40 милиончиња не е добро решение!!!

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
AC MILAN COMUNICATO UFFICIALE: AC Milan comunica che Alexandre Pato resterà in maglia rossonera
jasno i glasno...i TOCKA..i izjavata na pato :Pato ha voluto commentare così: "Il Milan è casa mia. Non volevo interrompere la mia carriera in rossonero dopo aver vinto i miei primi due trofei con questa maglia. Voglio contribuire a scrivere la storia del Milan e ai successi futuri di questa Società con allegria e in perfetta armonia con tutto l'ambiente

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Сега само што прочитав,уште Тевез фалел да удри потпис и да ја завршел сагата...Така да до вечер ќе го првото транферче! :)

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.238
Поени од реакции
14.529
AC MILAN COMUNICATO UFFICIALE: AC Milan comunica che Alexandre Pato resterà in maglia rossonera
jasno i glasno...i TOCKA
Сега може да се руча... Ај, да ти ебам денот, пред пола сат прв пат седнав на компјутер и има што да видиш... Пато, Тевез, Меркел, Шарави... калакурница... не можеш ред и крај да фатиш... полека почнаа да се средуваат работите... :)
--- надополнето: 12 јануари 2012 во 16:50 ---
Дали мени лошо ми идат странските јазици или Галијани изјавил дека Пато ОДЛУЧИЛ да остане во Милан?! Значи, сепак, имало нешто тука...

Член од
16 октомври 2011
Мислења
52
Поени од реакции
14
Најново Тевез дефинитивно не доаѓа,Пато останува.Ова се може беше и некој трик. Има на мilannews објавено

Kajgana Shop

На врв Bottom