Фан Клуб: Рома

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.323
Поени од реакции
3.390
Super 2 poluvreme blagodarenie na Enrikovata magija:D Mislim deka nareden protivnik nie Juve??!!! 2 natprevari ce se igraat ili 1,ako 1 na civ stadion?? FORZA ROMA !!!

Член од
29 ноември 2011
Мислења
123
Поени од реакции
81
Се се враќа, се се плаќа ... 3 ка со кромид денес !!!
Рома-Фиорентина 3-0 (53)LAMELA, (66)LAMELA, (75)BORINI

FORZA ROMA !!!

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.012
Поени од реакции
2.043
Mixed feelings about this game.

Почнаве лошо - завршивме прекрасно.

Ламела - Тоти
:cuc:

johnyb

tutti pazzi per viola
Член од
11 декември 2009
Мислења
695
Поени од реакции
52
rezultatot ne e realen prikaz na toa sto se slucuvase na terenot...greskite na klincite napravija sami da se pobedime...za drugoto ne vidov nekoja razlika megju dvete ekipi...vo sekoj slucaj cestitki...

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.945
Поени од реакции
8.844
rezultatot ne e realen prikaz na toa sto se slucuvase na terenot...greskite na klincite napravija sami da se pobedime...za drugoto ne vidov nekoja razlika megju dvete ekipi...vo sekoj slucaj cestitki...
Епа јбг друже ... и оној во Фиренца не беше баш реален, ама тоа е .. клинци имаше и кај нас :)

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.945
Поени од реакции
8.844
Нека му е среќен роденденот на Освалдо па да ни се врати посилен на терените и да не радува со неговите голови :cool:

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
не ми изгледа нешто посебно ама ајде нека му дадат шанса па ќе видиме :)

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.945
Поени од реакции
8.844
Не чека тешко гостување во Катанија ... сите знаеме дека таму и најсилните екипи тешко поминуваат .. оваа година не сум ги гледал и незнам што би очекувал против нив, ама ја гледам табелата и таа се кажува, значи Катанија оваа година и не е така лош тим, имаат добри резултати, а тие и кога биле најслаби на домашен терен се тежок плен ... пред неколку години по едно реми во Катанија, Перота беше изјавил дека секогаш кога ќе настапи на тој стадион има лош осечај и не му е баш најпријатно ... НО сега имаме нови момци и НОВ ТРЕНЕР кој не дава многу респект на екипите, било сме играле дома или на гости, така да тој фиар фактор не треба да се осеќа ... доколку одиграме максимално добро, доколку се залагаме како на последните натпревари(мислам на трчање напред-назад на сите играчи) мислам дека ќе го добиеме натпреварот, бидејќи во секој поглед сме подобри од нив, само да не ни се деси некоја несреќа или некој кикс да не направиме, па се да отиде у .!.

Форца Рома !!!!
--- надополнето: 14 јануари 2012 во 19:03 ---
Ова би требало да бидат почетните состави, реално и тој треба да биде, можеби мала дилема е дали Борини или Бојан, ама Борини мислам дека треба да добие предност, а Бојан од клупа да го пуштат во второ зависи од резултатот и ситуацијата :)
LE PROBABILI FORMAZIONI:
CATANIA: Campagnolo, Potenza, Legrottaglie, Spolli, Alvarez, Delvecchio, Lodi, Almiron, Barrientos, Bergessio, Gomez. A disp: Kosicky, Bellusci, Ricchiuti, Izco, Llama, Maxi Lopez, Catellani. All.: Montella.
ROMA: Stekelenburg, Rosi, Juan, Heinze, Taddei, Pjanic, De Rossi, Gago, Totti, Lamela, Borini. A disp: Lobont, Kjaer, Josè Angel, Greco, Simplicio, Bojan, Caprari. All.: Luis Enrique.
Arbitro: Tagliavento di Terni. Assistenti Nicoletti e Di Liberatore. Quarto uomo Gervasoni

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.945
Поени од реакции
8.844
Лошо време у пм, не се игра .. ќе победи тимот кој ќе има повеќе среќа :confused:
--- надополнето: 14 јануари 2012 во 22:29 ---
мечот е прекинат(моментално), нема услови за игра .. сега незнам дали доколку се оспособи теренот ќе се продолжи и доколку не, дали вака ќе заврши со резултат 1-1 .. јас како што знам доколку е пред 67мин мечот може да се доигра, но доколку е после 67мин тогаш е крај, тука пишува 68мин ... ај да видиме :confused:

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.323
Поени од реакции
3.390
Mislim deka ce se doigra mecot,samo neznam koga :) baska toa i od 0-2 gola ja imav na livce i ubavo so ja prekinaa barem ce zemem nekoe parice ako ne ja doigraat ova kolo :P nekoj da ne znae koga ce se doigra ???

Kajgana Shop

На врв Bottom