Windfucker
Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
- Член од
- 30 април 2010
- Мислења
- 8.459
- Поени од реакции
- 15.326
Да даде Госпо (се крстам сега) да се заљубиш во геј и тој да ти го преземи дечкото што ќе се заљубиш после него.Овој новиов дечко, не само што не можам да го смислам, туку одбивен ми е до максимум....
Не можам ниту на скајп сликата да му ја гледам кога ќе се уклучи, а камоли во живо...Не знам што ми стана вака, али не можам со сила да бидам со него...Добар е, фин, симпатичен...Али нека е жив и здрав - не можам органски да го смислам...
Не е ниту заради бившиот, ниту за никој - немам никој друг...
Туку со време јас да го откачам, дури не се приврзал премногу за мене( пред 2 дена ми кажа дека многу ретко се наоѓало девојка како мене, шансите да најде му биле 1:10000000...) - Лооооооооол...И денес еве смислив изговор и утре здравје ќе му се јавам и фино - лепо ќе му речам да си брка работа и плус што ми е најинтересно - имам изговор со кој него ќе го обвинам дека е крив...( имам снимано разговор во кој учествува лично он и признава дека со една девојка сакал тајно да се гледа...)
Ухх каква драма ќе му направам...Ќе глумам дека сум повредена и тажна, хаххаха...И ќе се откачи од мене...
Подобро сама ќе си бидам, него со некој што не го сакам, а нема ни да го засакам никогаш...!
Машка клетва фаќа така да си знаеш.