Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Ме интересира, кога последно сте изиграле без голови или само со 1 гол на утакмица? Ве играв 2+ конечно колку за услов и изгледа само вие ќе ме зафркните.

Честитки за пласманот.

edit: Немора сега видов дека со Сосиедад последно сте изигралe 0-1. :D

Нема ли Арбелоа да ја oтслужи казната сега викендов во примера?

отишо је кедира:(
Жално ќе биде ако не се врати со Мајорка:/
--- надополнето: 10 јануари 2012 во 23:59 ---
Ако даат да бираме од роналдо и марика, роналдо би го продал :D
Одма со Кака гратис:D Донеси некои 2ца копиљаци и Реал се крева уште толку во живот без мртвиве ама ај за некое коло ќе брцне на некој тим ко Сарагоса 3 гола и РОНАЛДО Е Д БЕСТ:pos:

Прво беше мрак... па дојде Мурињо и го прероди Марсело, после една година шутирање шишиња успеа да го прероди и Бензема... значи:

1.Maрсело - Done
2. Бензема - Done
3. Albiol - !? :icon_lol:

Најмногу ми е мерак вака ко некој што сме го критикувале најмногу ќе не заќути и ќе прерасне у светска класа. Бенѕе, секоја чест! :cuc:

За утакмицава, клучен беше потегот Марсело да иде на крило. Навикнати сме да го гледаме Реал со две крила, вака со едно класично крило е сосема друга концепцијата... затоа кога отиде Марсело напред, се доби она препознатливото...

И ништо, сеа ќе го јадеме ако не игра Кедира на Класико... озбилен сум! :)

Абе и да игра кедира ке го јадеме, не менува ништо кедира, освен ако не излезе со тој состав шо го пишав пред 2-3 страни (мое мислење)

Време е Сахин да стапи на сцена (y)

Абе и да игра кедира ке го јадеме, не менува ништо кедира, освен ако не излезе со тој состав шо го пишав пред 2-3 страни (мое мислење)
Абе брат чим Реал со прва 11ка знае да гази све а со 2, 3 промени знае да се усере се гледа колку некои играчи се значајни во тимот!!!

Абе брат чим Реал со прва 11ка знае да гази све а со 2, 3 промени знае да се усере се гледа колку некои играчи се значајни во тимот!!!

До дека игра името а не формата, и дел од тие имиња играт за своја слава барса ке не газе

(мое мислење)

До дека игра името а не формата, и дел од тие имиња играт за своја слава барса ке не газе

(мое мислење)
Еднаш значи само еднаш сакам да го видам Реал без Роналдо на Ел Класико и ако се оствари тоа како што мислам ќе им докажам на сите што се палеа на него како ги буши децата од мало.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom