Колку Македонци користат Facebook?

• Креатор на темата Креатор на темата Accipiter82
  • Време на започнување Време на започнување
Верувам дека точни се бројките, цела раја макотрпно работи на FaceBook. xD

Ништо чудно, луѓе од 7 до 77 години имаат профили на фб.

edna nula ako skratat mozebi ce bide OK

Бројката е точна и лесно се дознава пробај да направиш оглас на Фејсбук и да биде достапен само за Македонија ќе ти ја даде истата бројка ! Најверојатно и од таму им е податокот !

Еве ти да не се мачиш :)
Pilt1.jpg

А за што го користат тие 900к корисници... друга приказна.

Бројката е точна и лесно се дознава пробај да направиш оглас на Фејсбук и да биде достапен само за Македонија ќе ти ја даде истата бројка ! Најверојатно и од таму им е податокот !

Еве ти да не се мачиш :)
Pilt1.jpg
neznam kako, no izleguva deka 2/3 od lugeto koristat fejs... sto e mnogu 1/3 otpaga na penzioneri, znaci site koristat fejs... vo mojata zgrada ako gi analiziram nema ni 10 korisnici od nad 100 luge...mozebi e marketnski trik na fejsbuk deka vasiot oglas ce bide dostapen na blizu milion luge

neznam kako, no izleguva deka 2/3 od lugeto koristat fejs... sto e mnogu 1/3 otpaga na penzioneri, znaci site koristat fejs... vo mojata zgrada ako gi analiziram nema ni 10 korisnici od nad 100 luge...mozebi e marketnski trik na fejsbuk deka vasiot oglas ce bide dostapen na blizu milion luge

Чудно јас пак од мојата улица кога ќе анализирам испаѓа дека повеќе од половина луѓе имаат Фејсбук !

Дури и баба ми која има 67 години има Фејсбук профил !:vozbud:

нема проблем. еден член по 10 профила и таман толку ке испаднат. ја мислам дека околу 500/600 000 некаде користат.

1 и пол милион со реални профили и уште 2 милиона со фејк или дупли профили , ќе му даде бројка од 3 и пол милиона

Има стванро над 1милион, не кажувам за македонците кои што се во Македонија има и македонци што живеат во други држави и користат фејс за допишување со пријатели, роднини и др. гарантирам дека има над 1 милион :D

Greska si druze, baba mi ima 85 i ima profil na FB
pos.gif
pos.gif

Епа сигурно се допишува со дедо ми, си одговараат, он има скоро 90ка и секако дека има ФејсБук профил
pos.gif

Шала на страна, абе како може да има преку еден милион македонци-корисници на ФејсБук ?!
Па нели за да имаш ФБ-профил, треба да имаш ко прво струја дома, па компјутер, па интернет ....... а тоа кошта, нели пари .............. а ние нели сме ко Етиопијци, нели, мизерни и отепани сиромај .............................
vozbud.gif
vozbud.gif

Абе ништо да не те чуди. Прво колку има лажни профили а и веќе нормално стана да и баби и дедовци отвараат фејсбук, јбг воле све што воле и млади а и више од тога :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom