Совети за почетници (и појаснување поими)

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Како да почнам да играм ?? Ја инсталирав Warcraft The Frozen Throne и сеа што да праам за да почнам дота да играм ? :)

Има ли некој начин да наместам спеловите да ги користам од копчињата QWER а спојките да ги користам од 1234 ?? Така сум научен од League of Legends и сеа на дота неможам да се снајдам...

Има ли некој начин да наместам спеловите да ги користам од копчињата QWER а спојките да ги користам од 1234 ?? Така сум научен од League of Legends и сеа на дота неможам да се снајдам...
Не. :D Мислам моеш со third party software да мапираш qwer да ти куцаат xxxx (кои копчиња ти треба) али не се надевај дека ќе чатуваш после ingame. Башка ќе мораш за секој херој, на почетокот од секоја партија да го праиш ова.

Јас веке направив како што сакав.

Не. :D Мислам моеш со third party software да мапираш qwer да ти куцаат xxxx (кои копчиња ти треба) али не се надевај дека ќе чатуваш после ingame. Башка ќе мораш за секој херој, на почетокот од секоја партија да го праиш ова.

Златно LWT, секоја втора партија куцам со бројки или ВаКа ЗашО иНАче никад нема да ме разберат. :)

Играш ти ова понекогаш бе, сакаш да те викам во гејмови на б.нет?

Златно LWT, секоја втора партија куцам со бројки или ВаКа ЗашО иНАче никад нема да ме разберат. :)

Играш ти ова понекогаш бе, сакаш да те викам во гејмови на б.нет?
Слабо (превод: не xD)
Си ја поштувам дотата пошо ми беше основа на моба игрите уше од 4то oдделение, али ја закопав заедно со 6.XX (каде XX<=5) верзијата ради тоа шо си најдов поинтересен source за забава - LoL :)
Дота 2 мада ако стане бесплатна ќе ја пробам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom