Грците заговараат поделба на Македонија?!

• Креатор на темата Креатор на темата oon
  • Време на започнување Време на започнување
Поарно или ќе не има како Македонија или ќе не нема но ќе останеме Македонија во историјата доколку одбереме да не се промени името.
Дали сфаќаш што значи да те нема на мапа? Друг да те владее и тогаш буквално да бидеш негиран, извини поарно со додавка на уставното име да не има отколку да исчезнеме засекогаш од светов.

Дали сфаќаш што значи да те нема на мапа? Друг да те владее и тогаш буквално да бидеш негиран, извини поарно со додавка на уставното име да не има отколку да исчезнеме засекогаш од светов.

Готово исчезнавме, затоа што некој Грчки новинар така напишал, а ово Гркоманчето наше што има дечко потврди...

:icon_lol:

А кога ќе договорат поделба на обврските секој од нив колку точно би требало да вратат по Германија и компанија?Или и сами не се свесни :D

Нема враќање.Во спасувањето на Грција треба да учествуваат и европските банки.Што значи ако учествуваат европските банки државите на еден начин ќе ја купат Грција сосе гаќи.
Пападимос пресече.И се заканува на Грција банкрот доколку не се постигне договор за платите.Ако не се намалат придонесите Грција во март е банкрот и лета од зоната.Долгот на Грција е колку годишниот буџет на Германија. А со намалувањето на платите до каде мислат да одат незнам најверојатно се додека не отидат во неповрат!?

Die griechische Regierung will Löhne und Renten noch weiter senken. Sonst, so droht Ministerpräsident Papademos, ist Griechenland im März pleite und fliegt aus der Euro-Zone raus. Die Angst ist in Athen groß, denn Mitte Januar kommen die internationalen Finanzkontrolleure erneut nach Athen, um über die Sparfortschritte zu befinden - als Voraussetzung für weitere Milliarden-Kredithilfen.

http://www.dw-world.de/dw/article/0,,6693054,00.html

За сегашната ситуација само добра дипломатија може да не спаси за да влеземе во НАТО како FYROM. Ако не влеземе и тогаш во НАТО давам амин за North Macedonia затоа што подобро е да не има на мапата отколку да не нема.

Да, поарно наставникот у школо да те вика Куроглав, наместо Станко само за да ти стае петка у дневник.

Демек не владеат денес со нас и не не негираат
kili.jpg

За сегашната ситуација само добра дипломатија може да не спаси за да влеземе во НАТО како FYROM. Ако не влеземе и тогаш во НАТО давам амин за North Macedonia затоа што подобро е да не има на мапата отколку да не нема.
Епа ај биди добар дипломат и смени си го прво никот.

Епа ај биди добар дипломат и смени си го прво никот.

Не е при себе, толку години се чувало и негувало ова име какви луѓе го бранеле за сеа некој да дојде од ноа гејцине и да те убеди да го смениш тоа треба чудо да си од човек, али јбг ВАЖНО ДА НЕ ИМА :tapp:

abe oladete malku prvo ne gledate deka vestive se od Sitel TV
ne nasednuvajte ne histerijata na Latas.

Така де, Грција оддамна се знаеше дека нема да излезе од тие гомна.Триста милијарди евра долг, колку и да го кастриш џабе ти е.........Па и Европјаните не се будали само да кастрат, си бараат и нешто за возврат или пак кога станува збор за вакви работи ја применуваат методата „дери коза“.И тој процес „дери коза“ си бара и нешто за возврат од Грција.Така си отиде пристаништето, државната железница и ред други работи.Туризмот со цените им се сведе со туризам на бачило „преку седум планини и мориња“ и сега кљафкаат.Се побратимиле со Иснифарис во овој дел.....
Во антиката на вазните сликале сцени како се прцаат машки.Сега во поново време ќе ги сликаат Пападимос и Папандреу како се прцани од Европјаните.
„Тој што не си ја познава историјата, осуден е да ја повторува“.Овие се правеа дека не си ја познаваат и намерно криеја дека се хомосексуалци ама јбга пак тоа ќе си излезе на виделина на еден или на друг начин.

Не е при себе, толку години се чувало и негувало ова име какви луѓе го бранеле за сеа некој да дојде од ноа гејцине и да те убеди да го смениш тоа треба чудо да си од човек, али јбг ВАЖНО ДА НЕ ИМА :tapp:
Ти не си при себе. Ај океј, да не испаднам „предавникот“ ќе се приклучам кон масава што навива за тоа да не го мењаме ФИРОМ па што биде нека биде. Македонија до гроб!

Ти не си при себе. Ај океј, да не испаднам „предавникот“ ќе се приклучам кон масава што навива за тоа да не го мењаме ФИРОМ па што биде нека биде. Македонија до гроб!

Не викам дека си предавник, секако гледаш што е најдобро за Македонија али не ми се допаѓа таа демократија ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom