Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе се бранат сега. :tapp:
--- надополнето: 8 јануари 2012 во 17:43 ---
Добро е, Рамирес за 2-0. :)

Куп утакмица со Портсмут,а Боас излегува со скоро прв состав.Наместо МекЕкран,Ромеу,Хачисон,Бертранд и Лукаку да играат од почеток,тој ги игра Лампард,Малуда,Меирелес и Мата.
Не знам што да кажам.Згора на се,па и со прв состав едвај водиме 1-0(еве 2 сега).

Мата е ѕверот по не знам кој пат го кажувам ова,а Торес полека влегува во форма.Еве гледам асистенција до Рамбо направил.

Конечно и ние да дадеме головиу у последните минути , не само на нас да ни даваат :D

на крај 4-0 испадна. Ама со тој тим, требаше уште во прво полувреме да завршат.

Го следе малер на Торес сепак 2ро полувреме 10-ка :)

Асистенции праве гол не може да даде нц нц нц нц . :(

Ako ovaa statistikava na ESPN e tocna togas Torres ima 2 assitencii a Ramires 2 gola i edna asistencija
:love:

136562894.jpg

136562909.jpg

Главни играчи оваа година :)
Честито победа,иако требаше и со послаб тим да тепаме..

Јако, јако Челзиво наше :D Убав резулат, вака за око
Него, друго ми е муабетот
Торес пак на суша :oops: ......ќе речете асистира, придонесува за тимот. ОК тоа.... но нам моментално ни треба гол машина, допрва ни почнува ојата на сите фронтови.Неможе цела сезона да се вадиме се` на одредени поединци во случајов Мата, Рамирес или Стариџ.
Еве му шанса периодов сеа 4-5 натпревари да се среди, ако има сеуште нешто во него за средување - останато од класата што ја збориме сите. Ако си продолжи по старо, најбезболна варијанта да се продаде налето. Поарно тоа, отколку да му вршат притисок на Боаш неговите 50М

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom