Вратари

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Не е зборење туку дискутирање и разменување на ставови друже :) . Штом нешто не е законски(или во правилникот) пропишано а тоа го прави некој, значи е кршење на моите права :icon_lol: .

А што е до мене , ако од некаде ме вратат(поради банални причини а не ако било исполнето местото) ,и сум им непожелен гостин-корисник на нивните услуги , јас таму повеќе неодам .
:pos:
Он ќе те врати или ќе добиеш ќотек па ти после тужи го за кршање на твои права ама ќе заглавиш во судски процес кој нема да го добиеш :icon_lol:.

Сам го кажа решението, таму веќе не одиш освен ако не дознаеш дека баш таму излегува некоја што ти западнала за око, е тогаш сигурен сум пак ќе пробаш следната недела :icon_lol:.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
23.316
Јас сум од страната на вратарите. Ги подржувам целосно. Нема некој што си брца прст во нос да ми влегува во диско, и некои што се прават мангупи и да се испотепаат внатре. Други пак се облекуваат како да одат на Хокеј утакмица. Тој потег на газдите на дискотеките многу ми се допаѓа. Неможе секој сељак да ми влегува во дискотека.
Ти или си вратар, или им лижеш чмарот на вратарине па сега тука ги правиш нив богови.
Дечките не беа воопшто напнати, бараа да влезат, а и баш беа добро облечени и ми изгледаат на пристојни луѓе, не се некој џган (тоа се гледа).
Втора работа, се знае какви сељаци обезбедуваат дискотеки и кафиќи низ Скопје , па и Македонија, така да, немој да ми кажеш дека овие не биле доволно добро облечени или си брцале нос па затоа не биле пуштени внатре.
А газдата, ако е свесен и ако е прав ГАЗДА сигурно ќе ги отпушти од работа овие стоки и ќе побара оштета од компанијата (ако локалот го обезбедува некоја компанија) за нарушување на угледот.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Ти или си вратар, или им лижеш чмарот на вратарине па сега тука ги правиш нив богови.
Дечките не беа воопшто напнати, бараа да влезат, а и баш беа добро облечени и ми изгледаат на пристојни луѓе, не се некој џган (тоа се гледа).
Втора работа, се знае какви сељаци обезбедуваат дискотеки и кафиќи низ Скопје , па и Македонија, така да, немој да ми кажеш дека овие не биле доволно добро облечени или си брцале нос па затоа не биле пуштени внатре.
А газдата, ако е свесен и ако е прав ГАЗДА сигурно ќе ги отпушти од работа овие стоки и ќе побара оштета од компанијата (ако локалот го обезбедува некоја компанија) за нарушување на угледот.
Ти или си ептен тепан од вратарите па сега ги мразиш со душата или нешто друго е работата.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
23.316
Ти или си ептен тепан од вратарите па сега ги мразиш со душата или нешто друго е работата.
Другар, мене ме немаат чепнато вратарине. Ама искрено, криво ми е за дечкиве што сакаа да влезат во Балет а изедоа боксови без потреба од дегени неписмени.
И незнам каков човек (освен вратар) треба да си за да нападнеш некој без потреба а притоа не го познаваш.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Другар, мене ме немаат чепнато вратарине. Ама искрено, криво ми е за дечкиве што сакаа да влезат во Балет а изедоа боксови без потреба од дегени неписмени.
И незнам каков човек (освен вратар) треба да си за да нападнеш некој без потреба а притоа не го познаваш.
Баш ми збореа за тоа пред Балет, дај видео да видам.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
П

Паган-др

Гостин
Еве ти, гледај го целото и сам процени кој е виновен во овој случај.
А шо е фората со типците шо пробуваат да влезат 10 пати? Нафурани се со мислата "кај може мене вратар да ме врати" или? Ги враќаат цело време, типциве упорни. Што очекуваат, да ги викнат у кафана ко луѓе да се договорат?

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Ako neće milom, onda s vilom :)

Првпат да ги оправдам вратариве

Член од
6 јануари 2009
Мислења
103
Поени од реакции
43
http://www.youtube.com/watch?v=GGSJM9cgeY0&feature=player_embedded

Еве ти, гледај го целото и сам процени кој е виновен во овој случај.

Ali opisov e jak: Security in defence-Guys are trying to enter in a members only club.They decide to use a bottles of beer and the result was a fight between.

Rabotava kao u Tetoviranje onoj del...."Siluenje....ama u samoodbrana"

http://youtu.be/OhgQm4s7hkA?t=44s

K

kalimer0

Гостин
Зарем толку е тешко да бидат учтиви кон гостите и да се грижат за нивната безбедност а не да ја загрозуваат истата?
Зошто не можат да бидат професионални во својата работа?

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Зарем толку е тешко да бидат учтиви кон гостите и да се грижат за нивната безбедност а не да ја загрозуваат истата?
Зошто не можат да бидат професионални во својата работа?
Епа затоа после ќе летаат од работа. А и прашање е дали ќе најдат пак. Кој би вработил такви бизони.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
23.316
А шо е фората со типците шо пробуваат да влезат 10 пати? Нафурани се со мислата "кај може мене вратар да ме врати" или? Ги враќаат цело време, типциве упорни. Што очекуваат, да ги викнат у кафана ко луѓе да се договорат?
Друже, никогаш ти се нема случено да во една дискотека твоето друштво влегло пред тебе и те чека внатре?
А сигурно они незнаат дека си имаш проблем со вратарите и дека не те пуштаат внатре...значи вака без звук можеме само да нагаѓаме.
Во секој случај, НЕ СМЕЕ вратарот физички да го нападне гостинот без потреба!

I

IBIZA SOUND

Гостин
vo pogolem slucaj tie sto stojat na vrata se golemi seljaci sto nemaat mozok :)
a ima i takvi sto se sredeni i si ja rabotat rabotata kako sto trebe

Kajgana Shop

На врв Bottom