eeeeeeeeee барем пола од играчите да ја имаа неговата дисциплина и пожртвуваност за овој спорт медал ќе имавме од некое големо натпреварување, најголема почит има од мене.Повикан е Стевче?Алал да му е 40 години има игра како дете![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
eeeeeeeeee барем пола од играчите да ја имаа неговата дисциплина и пожртвуваност за овој спорт медал ќе имавме од некое големо натпреварување, најголема почит има од мене.Повикан е Стевче?Алал да му е 40 години има игра како дете![]()
Незнам али јас многу очекувам и Миркуловски да блесне.Како играше во Металург периодов свака му част.Али незнам овој Шундовски како ке игра,дали Лазаров,Наумче,К.Лазаров или ке му даде шанска на него,али се мислам братчето ке ургира тука и тоа е тоа на Кире мислам.![]()
Кај нас е сосема друга приказната,младите момци останаа дома(потајно се надевам дека Димовски ќе има доблест и ќе остане дома за Маркоски да оди,имам дискутирано за пикер позицијата) и големо е прашањето што после Наум и Кире,но тоа е дебата за по првенството.
bate od kolku saatot ?Утре т.е денеска играме со Србија, директен пренос на РТС2, па кој ја фаќа можи да ја проследи таму. А ништо чудно и на РТС Сателит да ја пуштат.