Романови

• Креатор на темата Креатор на темата alek_95
  • Време на започнување Време на започнување
images
Kolku e golema knigava. Ako ima mnogu stranici, me mrzi da ja citam.

Неколку жени тврделе дека всушност тие се Анастасија. Најпозната од нив била Ана Андерсон, чие тело е кремирано во 1984 год. Неколку луѓе, кои ја познавале вистинската Анастасија ги поддржале тврдењата дека Ана Андерсон е Анастасија, но со ДНК тестирање на остатоците од Ана Андерсон во 1994 год. се покажало дека таа не е Анастасија.
Massie (1995), стр. 194–229
Pa ne mora da znaci i deka Anastisija pocinala vo Bulgaria.

Ја колку што знам има и книга која се вика "Пророштвото на Романови" ?

Pa ne mora da znaci i deka Anastisija pocinala vo Bulgaria.
реков ти без ДНК ништо не може да се докаже, но бугарската верзија е силно поддржана со артефакти се надевам си видел видеото што го поставив на првата страница можеме да направиме сите проверки на коски на книги, писма кои е пишала тука се пак живеела повечеот 35 години има живи луѓе кои ја паметат има нејзини фотографии ....

реков ти без ДНК ништо не може да се докаже, но бугарската верзија е силно поддржана со артефакти се надевам си видел видеото што го поставив на првата страница можеме да направиме сите проверки на коски на книги, писма кои е пишала тука се пак живеела повечеот 35 години има живи луѓе кои ја паметат има нејзини фотографии ....
Можеби

А каде се наоѓаат, оние од царската ложа, кои успеале да побегнат ? Дали има некои во балканските земји ?
Еве една теорија за тоа дека се криеле во Македонија, од 4:20 до 4:45 минута се спомнуваат Романови и тоа дека за време на револуцијата дел од фамилијата се криела во една од македонскиве цркви и дека последниот член од таа фамилија починал во еден од манастирите тука.

ПрвоСреќнаБожиќ(ниеславимеБогојавление),незнамшто стегледале, но одмногу години вобугаријасе знаедекаАнастасијаНиколаевРомановасо својот братсе спасуваво Бугарија иживеат иумираатовде.Коскитеимсе пронајдениископаниамаРуситене сакаатДНКдасе правиза нив тоа езатворенастраница.Царевичумира1930(билболен)а тааумира1954во селотогабарево, тука се преставува како ЕлеонораАлбертоваКругер
Сега го гледав првото видео и тие само според тие јасновидците (гледачите) заклучија дека била Анастасија ?

Сега го гледав првото видео и тие само според тие јасновидците (гледачите) заклучија дека била Анастасија ?
Уф не тие се повикани само да си го искажат мислењето даваат им артефактите да ја познаат на кого се ..... ајде одам да пијам :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom