Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сега зависи дали сакаш да тренираш или сакаш да бидеш третиран како бокс вреќа зависи од тебеСакам да тренирам бокс ама ме попречува нешто...мојте викаат можеш да имаш повреди на пример скршен нос,ребро или др....ама јас мислам дека на почеток кога почнуваш со боксот не верувам дека може да дојде до тие повреди или може?
Сакам да тренирам бокс ама ме попречува нешто...мојте викаат можеш да имаш повреди на пример скршен нос,ребро или др....ама јас мислам дека на почеток кога почнуваш со боксот не верувам дека може да дојде до тие повреди или може?
Сакам да тренирам бокс ама ме попречува нешто...мојте викаат можеш да имаш повреди на пример скршен нос,ребро или др....ама јас мислам дека на почеток кога почнуваш со боксот не верувам дека може да дојде до тие повреди или може?
Тоа што ќе го ставиш како заштита на главата нема никаква врска со заштита на носот и како прво на тренинг учиш правила и техники ( рамнотежа движења удари итн )зборам низ тренингот низ вежбите може ли да скршам нешто...? + нема ли оние што се ставаат за заштита на главата?
Брат ти појди научи неколку техники и купи си дома една боксерска вреќа и мавај ... немам друг избор затебеНејќам да влегувам во Боксот озбилно,професионално туку онака сакам да научам на пример како да се одбранам и слично...
Нејќам да влегувам во Боксот озбилно,професионално туку онака сакам да научам на пример како да се одбранам и слично...