Кажете му дека треба прво првите 2 дела да ги гледа
Facebook party!
Eптен лесно се предвидливи луѓето. Мислам, ко роботи се станати.
Паѓа првиот снег - сите статуси <3 Snge4e и песни од дин мартин за снегот.
Ближи нова година, сите со фејсбук апликации си прават капчиња на профил пикчр, голема еуфорија за нова година и кој кај ќе оди.
Марјан ѓорѓиески објавува видео - Нова година. Ја критикува и плука целата прослава.
Одеднаш статусите имаат подруга содржина и веќе никој не го боли таквото за нова година.
Следува глобално објавување новогодишни песни.
Следува спамирање со статуси за кај кој се паднала паричката, предвремено раѓање на христос, а можно е и предвремено воскреснување.
Колективно објавување на прјлаво казалиште - На бадње вече
Колективно лудило.
Nema nisto poveke da ti pisam ke te ostavam samiot da razmislesh
Eптен лесно се предвидливи луѓето. Мислам, ко роботи се станати.
Паѓа првиот снег - сите статуси <3 Snge4e и песни од дин мартин за снегот.
Ближи нова година, сите со фејсбук апликации си прават капчиња на профил пикчр, голема еуфорија за нова година и кој кај ќе оди.
Марјан ѓорѓиески објавува видео - Нова година. Ја критикува и плука целата прослава.
Одеднаш статусите имаат подруга содржина и веќе никој не го боли таквото за нова година.
Следува глобално објавување новогодишни песни.
Следува спамирање со статуси за кај кој се паднала паричката, предвремено раѓање на христос, а можно е и предвремено воскреснување.
Колективно објавување на прјлаво казалиште - На бадње вече
Колективно лудило.
Во ред е то шо го пастираш од чупето, до некаде е и во право. Ама не е можно сите исто да размислуват и сите истото да го прават во исти ден, некако ептен ми е шаблонски, роботски или како програмирано да е, повеќе на ботови потсеќат него ли на луѓе. Едно е да објавиш песна.Да пишиш оти ти паднала паричка. Ама ако ти пастирам од ѕидот мој дека во една вечер, т.е вечерва се објави Na badnje vece преку 40 пати, што ќе помислиш?Nema nisto poveke da ti pisam ke te ostavam samiot da razmislesh
Vase Pecova
Добро како може да се замарате и да се нервирате сите шо пишат статуси на фб..?? Кој шо сака тоа ќе си пише убаво си пише What's on your mind? Значи шо ми е на ум тоа ке си напишам..ако не ви се свиѓа не читајте!!Е кај мене не се падна паричката ама им посакувам на сите да имат среќна и бериќетна година исполнета со многу љубов и здравје.. ) :*
Unlike· · 2 hours ago ·
- You, Јулија Лазарева, Ѓурѓица Минова, Stefani Ratkovic and 86 otherslike this.
Епа Бадник е денеска, неможат да објауваат песни за Нова Година, или да се зезаат за 1ви Април. Исто како што кога ќе дојде декември цело време ќе има групи за крај на светот, или како пред секој концерт на некој пејач во Македонијава се објавуваат само од него песни, или исто како што се објавуваат песни од Тоше на денот кога умре, кога е роден, последниот негов концерт.....Во ред е то шо го пастираш од чупето, до некаде е и во право. Ама не е можно сите исто да размислуват и сите истото да го прават во исти ден, некако ептен ми е шаблонски, роботски или како програмирано да е, повеќе на ботови потсеќат него ли на луѓе. Едно е да објавиш песна.Да пишиш оти ти паднала паричка. Ама ако ти пастирам од ѕидот мој дека во една вечер, т.е вечерва се објави Na badnje vece преку 40 пати, што ќе помислиш?
Znam isto e i kaj mene ... ama sto da se pravi , jas prosto im se cudam kako nemozat da izmislat nekoj nivni status nego ke vidat nesto i kopiraat odma istovo mi se sluci mene onaka si skockav eden kul status za da im cestitam nova godina na prijatelite i posle 15 minuti gledam 2 devojcinja go kopirale , i pisuvam sto e ova si mi go kopirala mojot status mi odgovara pa mi se vide ubavo i si vikam ajde da go pisam na status ne znaev deka ti si go napisal so samoto toa se dokazuva kolku e glupa i nemoze da izmisle nesto nejzino neka bide glupo ako treba ama statusot neka bide TVOJ ...treba da pocname da im sugreirame da pravat akaunti na forumov i samo da citaat ne da pisuvaat 100 % ke iznajdat podobri raboti za na status nego li sranjata sto gi pisuvaatВо ред е то шо го пастираш од чупето, до некаде е и во право. Ама не е можно сите исто да размислуват и сите истото да го прават во исти ден, некако ептен ми е шаблонски, роботски или како програмирано да е, повеќе на ботови потсеќат него ли на луѓе. Едно е да објавиш песна.Да пишиш оти ти паднала паричка. Ама ако ти пастирам од ѕидот мој дека во една вечер, т.е вечерва се објави Na badnje vece преку 40 пати, што ќе помислиш?
Taman e sve ova sto go kazuvash , amaЕпа Бадник е денеска, неможат да објауваат песни за Нова Година, или да се зезаат за 1ви Април. Исто како што кога ќе дојде декември цело време ќе има групи за крај на светот, или како пред секој концерт на некој пејач во Македонијава се објавуваат само од него песни, или исто како што се објавуваат песни од Тоше на денот кога умре, кога е роден, последниот негов концерт.....
Така е насекаде сигурно ова не се слуува само кај нас.