Чичко Кумплунг
деца на транзицијата
- Член од
- 3 декември 2011
- Мислења
- 4.194
- Поени од реакции
- 4.400
Не беше наменето за тебе,али нема везе.
Ќе извините вака што ви упаѓам во тематаНека научи прво со десна да ја смирува и да не се мести 2 саата за да ја пукне со лева![]()
Остај го vamos, он само за Бензема знае... ваљда дека личи на Питбул, затоа му е омилен.Ќе извините вака што ви упаѓам во тематаама доколку не си знаел 30 % од головите кои ги има дадено РВП му се со десна, тоа и не е некој мал процент за типичен левучар , Поздрав
![]()
Јас не реков дека незнае да даде гол, туку незнае да смири топка...ВОЛВС!!!Ќе извините вака што ви упаѓам во тематаама доколку не си знаел 30 % од головите кои ги има дадено РВП му се со десна, тоа и не е некој мал процент за типичен левучар , Поздрав
![]()
А како тенисер?Можда е најјак кај него, и тимот може комотно да се преименува во ВанПерсинал но за Пипа и Бенз не треба уште многу да јаде, него како нив никогаш неможе да биде, таа вештина да ја поседува.Не ми се нафрлајте, мое мислење, ич не ми се свиѓа како фудбалер Ван Перси.
Епа несфатливо ми е. Кристијано е финалист за златната топка, за Жозе не сум сигурен дали е во финалистите за најдобар тренер. Плус, сигурно уште 2-3 играчи ќе има во најдобрата 11-ка од Реал.Поголема вистина амин. Имаме утакмица истиот ден така да место играчите што требаше и Мурињо ќе одат Зидан и Бутрагењо. Имаше бараше да се презакаже утакмицата ден порано/покасно али не се прифати.
На вас ви ја преместија али ок е, вие сте блиски со УЕФА![]()
Некогаш не ни мора да смирува топка како во оваа ситуациаЈас не реков дека незнае да даде гол, туку незнае да смири топка...ВОЛВС!!!
Хехе не ти фаќаат шегите кај мене, фудбалер мора да се нагласи, да не мисли некој не ми се допаѓа како личност, да ми е антипатичен, како што е случајот со Меси.Ама ај не ти фаќаме кусури...А како тенисер?![]()