A
AnFem
Гостин
ти си едино женско што пишува на ова тема. А не сваќаш дека ова е машка ствар.![]()
Јасно ми е како ден! И јасно ми е зошто... !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ти си едино женско што пишува на ова тема. А не сваќаш дека ова е машка ствар.![]()
okЈасно ми е како ден! И јасно ми е зошто... !
А бе убаво си напиша ти L 230 ама заборави пред 40ката да ставиш Фи или D големо (дијаметар), пошто вака можда ке си помисли дека имаш коцкаст профил (од жена можеш свашта да очекуваш), назначи дека е округол или вака некако L 230 x D 40.... ама ако не си Машинец тогаш оправдано е да згрешишL 230 x 40 ти стига или бараш поголем

Жените се повеќе сакаат да бидат мажи ама нешто тешко им оди
A sto ima da se pisuva se e kazano vo klipovite pogoreНели? Љубоморни сме ради закржлавениот пенис.
Да живее Фројд!
(Зошто не ги гледам интелигентните мажи од фрумов да пишуваат на темава? )

А зашто не гледаш жени, воопшто, да пишуваат на темава? М?Нели? Љубоморни сме ради закржлавениот пенис.
Да живее Фројд!

Сарказмот неможеш да го примениш за нешто што толку силно го посакувате во себе, само незнам зашто го посакувате и на себе?Нели? Љубоморни сме ради закржлавениот пенис.
Да живее Фројд!
Не ме прашувај колкав ми е ,прашај дами можеш да го собереш хахахКоја ви е големината во просек? 4-5цм во ерективна состојба? Не? Помалку?![]()
Остави видеото, погледни ги коментарите на видеото, ако најдеш еден коментар без пцовки кажи ми![]()
Не ме прашувај колкав ми е ,прашај дами можеш да го собереш хахах

Не ми ги мешај нив,за нив кинам глави !!!!!Солунските атентатори се превртуваат во гроб, им се плаче, многу им се плаче!
![]()