Фан Клуб: Реал Мадрид

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Каљехон и Алонсо најслаби според мене. Многу очекував од првиот. Тој невидлив...ко да нема сила да пушти пас повеќе од 5метри. Делува ко неухрането дете.
Алонсо приказна за себе. Од Барса наваму ептен бледо издание. (n)

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.851
Поени од реакции
503
Нека научи прво со десна да ја смирува и да не се мести 2 саата за да ја пукне со лева;)
Ќе извините вака што ви упаѓам во темата :pipi: ама доколку не си знаел 30 % од головите кои ги има дадено РВП му се со десна, тоа и не е некој мал процент за типичен левучар , Поздрав :cool:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Ќе извините вака што ви упаѓам во темата :pipi: ама доколку не си знаел 30 % од головите кои ги има дадено РВП му се со десна, тоа и не е некој мал процент за типичен левучар , Поздрав :cool:
Остај го vamos, он само за Бензема знае... ваљда дека личи на Питбул, затоа му е омилен. :)

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Јас не реков дека незнае да даде гол, туку незнае да смири топка...ВОЛВС!!!

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Не дека има везе со муабетот само чисто за споредба... Игуаин пред минатата сезона еден период (завршниот дел од сезоната) имаше 22 погодока мислам, 11 со лева 9 со десна и 2 со глава. Деснак е...
Као и да е не сум до детал сигурен за бројкиве, мање више еден може да е. Али податокот е одличен за било кој напаѓач.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Можда е најјак кај него, и тимот може комотно да се преименува во ВанПерсинал но за Пипа и Бенз не треба уште многу да јаде, него како нив никогаш неможе да биде, таа вештина да ја поседува.Не ми се нафрлајте, мое мислење, ич не ми се свиѓа како фудбалер Ван Перси.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Можда е најјак кај него, и тимот може комотно да се преименува во ВанПерсинал но за Пипа и Бенз не треба уште многу да јаде, него како нив никогаш неможе да биде, таа вештина да ја поседува.Не ми се нафрлајте, мое мислење, ич не ми се свиѓа како фудбалер Ван Перси.
А како тенисер? :)

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.746
Поени од реакции
22.929
Има вистина нешто во информациите дека од Реал немало да присуствуваат на церемонијата на ФИФА за Златната топка, најдобар тренер, итн ?

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Поголема вистина амин. Имаме утакмица истиот ден така да место играчите што требаше и Мурињо ќе одат Зидан и Бутрагењо. Имаше барање да се презакаже утакмицата ден порано/покасно али не се прифати.
На вас ви ја преместија али ок е, вие сте блиски со УЕФА :D

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.746
Поени од реакции
22.929
Поголема вистина амин. Имаме утакмица истиот ден така да место играчите што требаше и Мурињо ќе одат Зидан и Бутрагењо. Имаше бараше да се презакаже утакмицата ден порано/покасно али не се прифати.
На вас ви ја преместија али ок е, вие сте блиски со УЕФА :D
Епа несфатливо ми е. Кристијано е финалист за златната топка, за Жозе не сум сигурен дали е во финалистите за најдобар тренер. Плус, сигурно уште 2-3 играчи ќе има во најдобрата 11-ка од Реал.

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.851
Поени од реакции
503
Јас не реков дека незнае да даде гол, туку незнае да смири топка...ВОЛВС!!!
Некогаш не ни мора да смирува топка како во оваа ситуациа :cool: , туку остај таа Волвс секој има слаба ден :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
А како тенисер? :)
Хехе не ти фаќаат шегите кај мене, фудбалер мора да се нагласи, да не мисли некој не ми се допаѓа како личност, да ми е антипатичен, како што е случајот со Меси.Ама ај не ти фаќаме кусури...:(
--- надополнето: 6 јануари 2012 во 12:03 ---
п.с Today is Irina Shayk's birthday. She turned 26 years old

Kajgana Shop

На врв Bottom