Обезбедување на Лупус „во самоодбрана“

• Креатор на темата Креатор на темата Sheldon Cooper
  • Време на започнување Време на започнување
Бидете реални...бројте колку пати го враќа,со еден прст? 5 пати ! 3 пати прават муабет...и дечкиве не се тргаат.

Па,кој и да е,ќе го затепа,секој го знае тоа,ако малце седел пред маало :)

деца на богаташи,излигавени,на кои им се намалило егото што не ги пуштиле,па мислат ако дома им ќутат,ќе им кутат и 30 годишни.
Тешко тоа.
НЕ! ГИ знам дечките и не се ни богати ни некои шизици и се многу добри. ЗА НИШТО ги истепаа, и да упорен ќе сум, зашто некој набилдан со капче да ми ја уништи вечерта? Можби имам девојка таму, можеби пријател, можеби странец познаник!

не е реалноста ич друга , да ме верваш. свати дека никој не смее да те пипне без при тоа ти прв да почнеш. полицаец на улица не смее да те пипне освем ако нема причина за тоа( кажав каква), а не пак друго физичко лице.
фино лепо ке го тужи за физички напад и навреда и ке си добие оштета.
п.с да му маниш на некој шамар ке поминиш полошо отколку да му маниш бокс. ако му маниш бокс е напад, а шамар напад и навреда, па сега види рачунај.
си кажува таму кривичниот закон, ке му објаснат што како ако го тужи.

Друже,ова што го викаш ти се дешава 1 во 100 случаеви.За џандари да не збориме колку они тепаат без причина,немој таа тема :icon_mrgr: верувај ми ти во ова,пошто со мои очи имам гледано колку се спроведуваат законите :)

НЕ! ГИ знам дечките и не се ни богати ни некои шизици и се многу добри. ЗА НИШТО ги истепаа, и да упорен ќе сум, зашто некој набилдан со капче да ми ја уништи вечерта? Можби имам девојка таму, можеби пријател, можеби странец познаник!

Досега немам сретнато таков да го истепаат за ништо.И не ги истепаа за ништо,ги истепаа ради тоа што му дојдоа преку глава од замарање.првите 2 пати не ги допре,ваљда им кажа да се тргнат,нема звук на клипот.после ги трга со еден прст.после тоа ги бутка со две раце.третиот пат јадат ќотек.Што е толку чудно ? демек не сте биле сведоци на улица за вакви случки..е сеа добро,ова е јавно место,а ова е улица...:icon_mrgr:

Ова видео е оргинално снимано, тоа на првата страна е наопачки. Прочитајт еиспод видеото што пишува, дека децава се синови на некој спонзори.

Барем местото или забавата внатре да беше нешто посебно, за дупка ко Балет срамота е ќотек да јадеш.

Знам дека секакви идат по клубовите и можат да напињаат и да праат проблеми во и пред клубот, ама па дека овие на врата се уште поголеми талтаци, тоа е факт. Култура - мисловна именка, начин на понашање - никаков!

Него како викаат, од секоја будала има поголема, некад ќе врати некоја будала со оружје у него, па он ќе го срка стапот.

Ова видео е оргинално снимано, тоа на првата страна е наопачки. Прочитајт еиспод видеото што пишува, дека децава се синови на некој спонзори.

Кој лаже сега,овие нивни другари и познанци кои што тврдат дека "ништо не правеле,и биле супер дечки" или овој што го ставил клипот :)

Vakvite obezbeduvaci se najgolemite debili sto postojat, edna grupna racija i da gi snema ne za drugo ne se sposobni da mislat.

а од каде е уствари ова видео? Од камерите пред кафичот? Како тогаш се нашло на јутјуб?

Кој лаже сега,овие нивни другари и познанци кои што тврдат дека "ништо не правеле,и биле супер дечки" или овој што го ставил клипот :)
тој што го ставил клипот има пристап до снимката на Балет што значи нивни човек е и нема шанси да каже нешто лошо за обезбедувањето, нели?

Не знам, нека се расчисти и нека се дознае витината, но не знам дали е поврзано со ова што се случило пред балет

Датум: 02.01.2012, 12:32

„Алфите“ уапсиле 16 обезбедувачи во локали

А да гледам пред мене како некој влага, а мене со прст ме гура тоа фер е? И еве, и да биле некои ВМРОвци и резервирале, зашто тогаш не ги пушта? Не, заборавив, јас сум фраер со големи мускули и ќе правам што сакам! Баш срамота што не ги пуштаат, а се ВМРОвци. Вие како ќе изреагиравте да не ве пуштаат, а сите други пред нос ви влагаат?

Друже,ова што го викаш ти се дешава 1 во 100 случаеви.За џандари да не збориме колку они тепаат без причина,немој таа тема :icon_mrgr: верувај ми ти во ова,пошто со мои очи имам гледано колку се спроведуваат законите :)
да во право си ама џандар е џандар нели, држава. и сепак има случаи ако ја прекрдаши посебно без причина и ако се крени голема џефа ке го папа и тој. и тие сега не се како порано, кога ке ти ја стегнеше една , а ти ке се думаш зошто уствари.
да не се сватиме погрешно, обезбедувањето во зависност каков договор си имаат со газдата , ако сакаат ке пуштаат ако не не.
на крај неможи секој да влези. можеби е пијан, можеби нема место, не е примерно облечен , можеби има резерваци. тоа е право на газдата кој ке му оди во кафичот. ако тој им дал такво овластување ним, тогаш е нивно право. ако се погодат недоквакани ке трпи кафичот или дискотеката. едноставно ке му се намали прометот или ке затвори. погрешна процена на газдата.
ама во никој случај не смее да те физички да те нападне освем ако не го нападнеш прв ти. се додека не ги нападнаја физички јас обезбедувањето воопшто не го земам за криво. од тоа леб вадат, така им рекле и тоа е тоа. но кога физички ги нападнаја е тогаш згрешија.

тој што го ставил клипот има пристап до снимката на Балет што значи нивни човек е и нема шанси да каже нешто лошо за обезбедувањето, нели?

Прочита што пишува во инфо на видеото?

ili kako LUPUS tepa deca na VMROvski SPONZORI!

А да гледам пред мене како некој влага, а мене со прст ме гура тоа фер е? И еве, и да биле некои ВМРОвци и резервирале, зашто тогаш не ги пушта? Не, заборавив, јас сум фраер со големи мускули и ќе правам што сакам! Баш срамота што не ги пуштаат, а се ВМРОвци. Вие како ќе изреагиравте да не ве пуштаат, а сите други пред нос ви влагаат?

Пак ќе ти кажам,изгледај го добро клипот од 5 минути.прво не ги допира,после со 1 прст ги трга.Неможе ако си резервирал,да не те пушти.МОРА да имало нешто зашто не ги пушта.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom