НБА 2012 Fantasy Game

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување
3-4 највеќе да бевме присутни.

Гледам прво коло сум ги згазил Фил Ајви:icon_lol:
Второ коло играм против Портланд, кој ги води нив? Конкретно сум заинтересиран за трејд.

Дај ми ги Рондо и Харден, ти давам Роуз и уште некој...

Харден не го давам за никој(освен може за Леброн или Дурант), што останува Рондо за Роуз, а јас мислм дека на фантази Рондо ќе биде подобар, така да жал ми е ама ништо од бизнисот:)
Рондо ти го давам само со Батлер за Роуз и Игудала, или Рондо со Лендри за Роуз и Гасол

Ептен сакаш да искористиш, ништо од бизнисот :))

FUUUUUUUUUUUU бе !!! Јас изумив! Влегов на крај, и по грешка го одбрав Оу Џи Мејо...:tapp:

не сум баш задоволен од тимов, слаб сум на 2ка, али ќе трејдуваме! :D

плус сум тепал прво коло... :sneaky:

zPtRA.jpg

Не да се фалам, ама ќе ве јадам за доручек:icon_mrgr:

Марли, дај Хауард наваму, еве ти ги Гасол, Паркер и ДеРозен:cautious:

Не да се фалам, ама ќе ве јадам за доручек:icon_mrgr:

Марли, дај Хауард наваму, еве ти ги Гасол, Паркер и ДеРозен:cautious:

Стив Неш, и Двајт за Дерик Роуз и Д Муз Монро, или да го убацим ја плус Барњани ти Гарнет или Гасол ??

Паркер не ми треба ги имам Стаки и Кајри !

кој игра во кајгана1 ?

Стив Неш, и Двајт за Дерик Роуз и Д Муз Монро, или да го убацим ја плус Барњани ти Гарнет или Гасол ??

Паркер не ми треба ги имам Стаки и Кајри !
Ти на мене Хауард и Барњани, јас на тебе Монро и Гарнет/Гасол(бирај сам)?

Многу слабо ајде малку по жустро :icon_lol:

Uбоо почнав после ме фатија и повреде, и поконцентриран на другиве 2 тима забраев тамо од бенч да ги ставам на меч деј и паднав. Ќе биде

Заборавив кога имам драфт и сеа тимов што ми го драфтуваа има многу центри.Ќе наместам сеа на трејдинг блок тоа што не ми треба па ако има заинтересирани,пишете ќе се договориме.И стајте си тоа што не ви треба на трејдинг блок да видиме некое интересно трејдче да напраиме :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom