Football Manager 2012 - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
ако може нека среди и ова со пугликата. Вардар да има барем 2-3000 луге по меч.

Играва не ја играм додека некој не го среди ова со посетеноста у македонска лига.
Игра плејоф за влез во лш. На гости изгубив 1-0. Дома доагаат само 16.000 гледачи од кој 14.000 се гостински.
Сеа после нова ќе правиме јас и тој апдејт ќе се среди колку што може ;)

JdLky.jpg

Ми го нудат за 115 милиони, а стаиле 'asking price' 11 милиони !?

Ме тролаат германциве... :cautious:

Како се изнасмеав на постов твој, играва има нешто против тебе :pos:
--- надополнето: 31 декември 2011 во 17:20 ---
Нема везе ова се снајдов :).
Дај сега кажете некои tips and tricks.Кои млади таленти да ги купам.Некои линкови за face и logo packs

Mbaye Niang!

Морате црново да го земете, кај мене Сити го зедоа, и за Франција и за Сити растура, најдобар стрелец е во Премиер Лига две сезони по ред, на ЕП беше најдобар стрелец.
И немојте тој Раџа Наинголан да сте го зеле, катастрофа е.

Mbaye Niang!

Морате црново да го земете, кај мене Сити го зедоа, и за Франција и за Сити растура, најдобар стрелец е во Премиер Лига две сезони по ред, на ЕП беше најдобар стрелец.

Дефинитивно. Јас со Блекбурн им го земав на Манчестер за 42 милиони. Откако дојде тој две сезони по ред освоив Премиер лига, и двете сезони беше најдобар стрелец. Земете го на почеток ако можете, после неколку сезони секогаш некој силен тим го зима и му рипа цената многу.

Играм 3 сезони со Сити и секогаш првата половина од сезоната играм беспрекорно едвај и да имам пораз или нерешено... Ама секогаш вториот дел од сезоната почнувам со порази и ги губам најзначајните поени. Ако знаете кажете ми како можам да го поправам ова односно да ја подбрам играта ??

Играм 3 сезони со Сити и секогаш првата половина од сезоната играм беспрекорно едвај и да имам пораз или нерешено... Ама секогаш вториот дел од сезоната почнувам со порази и ги губам најзначајните поени. Ако знаете кажете ми како можам да го поправам ова односно да ја подбрам играта ??
Пред нова праќај ги на одмор по една недела ;)

Затоа што во втората полусезона има само еден тим во Англија. :icon_lol:

Шала, ротирај ги почесто, можно е да чувствуваат замор, пази на тоа.

Затоа што во втората полусезона има само еден тим во Англија. :icon_lol:

Шала, ротирај ги почесто, можно е да чувствуваат замор, пази на тоа.
Абе боље е моено по 2-3 играца моеш да оделиш даги одмориш од тренинг јас стално така праам зош до замор доаѓа и паѓаат у игра ;)

Ако сакате посетеност според мене само Брегалница јас сум моментално со нив, минатата сезона бев 2 али оваа моментално сум прв и голем проблем ми е тоа што клубот е полупрофесионален ми излезе да подарам професионален статус во боард али не успеав да ги натерам главните да го сменат статусот во Балканстака лига стигнав до полу-финале изгубив од Црвена звезда кој станаа и сампиони до сега добро ми иде.

Ке ве замолам само да ми пратите линк на пп кој има линк од логоата или фаци било што во врска со македонската лига пошто гледам некој ги има.

Фала ви

Ја инстелирав играва и кликам да ја пуштам, но нејќе, чаре?

Линдегард само што ми доби црвен картон за играње со рака -.-

Има искочено крак за новиот пач?

Абе моментално менаџер сум на Англија,но Шпанија,Бразил и Швајцариа ми понудија да бидам менаџер за Олимписките игри! Е сега дали е можно да преземам некоја од наведените тимови без притоа да дадам отказ од Англија??

Абе боље е моено по 2-3 играца моеш да оделиш даги одмориш од тренинг јас стално така праам зош до замор доаѓа и паѓаат у игра ;)
Исто и јас,тие што ми се потребни за натпреварот ги оставам на ден два да одморат.

Абе моментално менаџер сум на Англија,но Шпанија,Бразил и Швајцариа ми понудија да бидам менаџер за Олимписките игри! Е сега дали е можно да преземам некоја од наведените тимови без притоа да дадам отказ од Англија??

Не

Како се изнасмеав на постов твој, играва има нешто против тебе :pos:

Mbaye Niang!

И немојте тој Раџа Наинголан да сте го зеле, катастрофа е.

Хаха, зашо е срање Наинголан? Кај мене беше одличен како BWM - Defend...

Хаха, зашо е срање Наинголан? Кај мене беше одличен како BWM - Defend...

Веројатно кај мене не одговараше на тактиката, од 6.6 оценка не мрдаше типот :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom