Како ќе бидете облечени за Нова година? (со слика)

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Срање.
1. никаква машна нема да носиш, и ке откопчаш 1-2 копчиња од кошулата (од горе, нели :)).
2. ракавите ке ги завратиш до лакти.
3.патика место кондура
4.потемни фармерки ако имаш, ако не и вака ке поминеш ;)
Ми се свиѓа благата дрскост со која ги даваш овие модни совети (истите кој јас би имал да ги дадам). Безразлика дали е тролање или не тоа на Антоние јас би те женел. <3

Г

Гучи

Гостин
Ми се свиѓа благата дрскост со која ги даваш овие модни совети (истите кој јас би имал да ги дадам). Безразлика дали е тролање или не тоа на Антоние јас би те женел. <3
Машко сум иначе :pos:

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Значи, Антоние нема така да се облече. Што ви е ?

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Значи, Антоние нема така да се облече. Што ви е ?
темава гласи КАКО ЗА НОВА ГОДИНА ( СО СЛИКА ) андтоние стаи слика од него. шо треба да праиме ние? да типуваме дали ке се облече така или не ?

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224

Се мислев дали да носам розева или портокалова машна.
Што мислите?
Site imame razlichen vkus site nosime toa sho nas ni se svigjat. Mene nekoj da mi rechi tuka da ne nosam ova ona posho ne mi stoj. Ke mu go dam prsto preku Komp, ke se zavrtam levo desno i ke vidam dali se tuka? Ne se. Ke se oblecham pak kako sho si sakam jas. Bidi toa sho si. Nosi toa sho sakash :) Spored mene rozeva da nosish. Pocool ke bidesh :)

Bidi pozdraven i ubav pomin vecherva !!

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
темава гласи КАКО ЗА НОВА ГОДИНА ( СО СЛИКА ) андтоние стаи слика од него. шо треба да праиме ние? да типуваме дали ке се облече така или не ?
Па мислам дека е очигледно :D Ама нема везе не ми се нервирај вака празнично :P Убаво да си поминеш вечер (y)

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Па мислам дека е очигледно :D Ама нема везе не ми се нервирај вака празнично :P Убаво да си поминеш вечер (y)
неееееее зашо да се нервирам човеку. од сабајле ми се сјеба денот па уште нервоза ми фали. скраја да е :) инаку убаво да си поминеш и ти вечер.

П.С Сандра. на аватарот си со права коса на сликава за НГ си со виткана... каква ти е косата по природа ?

Kajgana Shop

На врв Bottom