Не бе овие се свињи, џинџер кидс, најгрозен народ. Летоска имав 2-ца англичани сместено, е то е искуство за кое мора човек да зборува. Преку невладина организација членовите можат да сместуваат и да бидат сместени било каде во светот, ако се на пат, значи да избегнат трошоци за престој. И јас се нафатив да ги земамам англичаните, друг зеде швеѓани, и се распределивме. Освен тоа што наоколу , од градби од ситуација во каква шо сме, на луѓе и останато гледаат како со гадење, знаат да те прашаат и сосем глупави прашања како:
-Кај ви е аеродромот? - Немаме овде... -Па како тогаш летате?
И што треба да одговори човек на ова? Се фрламе од висококатница?
Турско кафе, незнам дали стварно само на балканов го има или се прават на луди верувајте прв пат пробуваа! И се чудеа како можиме да пиеме такво кафе.... и ред други глупости. Ги изнесов во ноќен клуб, им се виде многу ефтин алкохолот, како свињи пијат значи, незнаат да уживат, чашите на екс, пиво, вино , сокови, ракии, повраќање, паѓање, смеење по улици и глупирање, се чудат како возиме стари коли, и мене веќе ми имаше пукнато филмот.
Досеа најдруштвени и најискрени луѓе што сум ги запознал биле азијците, арапи, турци, курди, кинези индијци. За луѓе што можеш комотно да се опуштиш како со свој човек се балканците , се до полска,чешка, словачка итн..
Се што ми дошло од западна европа, ми е дегенско.