Што телевизор ? и Име на фајлот што го пушташПуштам преку УСБ филм на ТВ-то и ми вика не е подржан Video Codec. Што е па сега ова???
Кликна доле наНе гледам нешто подетално да пишува ЗОТЕ.
Треба да имаш и вајрлес адаптер на ТВ-то, или преку LAN-от ако може евентуално со кабел да го поврзеш на рутеротНе гледам нешто подетално да пишува ЗОТЕ.
1. Интернет можеш да поврзеш или преку Лан како што ти пишале погоре, или преку USB wi-fi стик бидејќи телевизорот изгледа нема модем, туку е само wi-fi ready. Во тој случај има во менито да ти ги пребара мрежите, да си пишеш пасворд и толку.Имам 2 прашања:
1. Имам телевизор ЛЏ 3 лед тв фулл хд и има опција за поврзување на интернет ама не знам како да го подесам
2.Мојот кабелски оператор пушта дигитални тв канали, а мојот тв има вграден `апарат` за да ги најде тие канали без додатна опрема. На кој начин да го подесам да ги најде?
Само усб вифи стик од LG, прашај во нептун или техномаркет можда се продава. Или пиши кој модел ти е тв-то да видиме и кој стик ти треба.Тој Wi-Fi ready стикот најверојатно ќе треба да биде некој LG, ама може ќе фати и со некој друг. Јас сум со кабел поврзан.
Ако имаш LG треба и стикот да ти е LG. A земјата можда од регион зависи појма немам.Тој Wi-Fi ready стикот најверојатно ќе треба да биде некој LG, ама може ќе фати и со некој друг. Јас сум со кабел поврзан.
VLJ, кај мене дечкиве од телекабел кога ги местеа дигиталните канали како земја одбраа Полска. И според моиве пребарувања, пробав со Холандија, Германија и Полска, најмногу канали добив со Полска. Имам Самсунг телевизор.
Еве едно прашање и од мене. Дали ви се случило кога барате по фреквенциите (ко Телекабел ги има прикажано на сајт) да ви јави порака во стилот „Додадени се 5 канала“. Идам да барам на следна фреквенција, и ми вика „Додадени се 11 канали“. А во меѓувреме приметувам дека од тие петте претходно ми тргнале 3, а ми додале некои други. И така со сите фреквенции, некои канали ти ги додава, некои ти ги вади од листа. Го има некој забележано ова?
Па во упатството пишува кој LG wi-fi стик треба да се користи. За различни модели и стикот е различен. Нема сигурно да бутам во телевизор од 40 000 што било.Ех и по која логика препознава дека е LG стик или wifi адаптер?
само ве лажат тоа за да плускате пари
Pa ete ti ja greskata, vklucuvas pozadi na Tv vo Audio In, a treba da Izvleces zvuk od tv, a ne da vnesuvas. Sto znaci baraj pozadi kaj sto pisuva audio out, ti treba da izvleces zvuk, znaci odis so tv-out/audio out da bi priklucil vo saraundot kaj sto pisuva audio in, bidejki tamu vnesuvas izvor na zvuk.Прегледај го приврзокот 38469
Прегледај го приврзокот 38470
Прегледај го приврзокот 38471
Прегледај го приврзокот 38472
Прегледај го приврзокот 38473
Еве слики од ТВ-то и Сараундот. Кажете ми како да ги приклучам. Малите звучки некако преку скарт-скарт ги преклучив од Близу и ДВД. А вуферот и тие големите незнам како да се поврзат. Ако знаете ќе ве замолам да ми кажете.