Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
верувај и 1тб е малце

си слушнал за колку имаш толку трошиш ?
јас на стариот компјутер имам 80гб и ми е доволна за се (освен ако не сакаш колекции од филмови и игри да си правеш тоа е друго)

Која фпс игра може да се игра на пиратски сервери? Блак опс нешто ова она, модерн варфер 2 има некое туторијалче?

Која фпс игра може да се игра на пиратски сервери? Блак опс нешто ова она, модерн варфер 2 има некое туторијалче?

Team Fortress 2, Counter Strike 1.6 :)

Има некој англески превод за Фифа Менаџер 2012 ? Ако има да ми ги прати на мејл т.е. цел фолдер eng што е, за да не симињам нова :)

ke moze li nekoj da mi kaze na virtua tennis 4 kako moze da se snimi koga ke pocnes so svoj igrac da igras?

Хм..заебава нешто Pc-во,да речеме дур играм игрица...се гаси мониторов ...го дава тоа Чек Сигнал Кејбл,плавото правоаголниче,а работи компјутерот,значи нешто му доаѓа како на стенд бај кога ќе го ставиш и во позадина слушам некои звуци ...непрекинато нешто као трммммммммммммм и не прекинува....не знам што му бидна наеднаш,дали загрева многу ,процесорот ли е,што ли му е?
Хелп?:гомце:

Хм..заебава нешто Pc-во,да речеме дур играм игрица...се гаси мониторов ...го дава тоа Чек Сигнал Кејбл,плавото правоаголниче,а работи компјутерот,значи нешто му доаѓа како на стенд бај кога ќе го ставиш и во позадина слушам некои звуци ...непрекинато нешто као трммммммммммммм и не прекинува....не знам што му бидна наеднаш,дали загрева многу ,процесорот ли е,што ли му е?
Хелп?:гомце:
No signal...Најверојатно е некој проблем со графичката..Види,размрдај тоа каблите да не прави некој спој...

No signal...Најверојатно е некој проблем со графичката..Види,размрдај тоа каблите да не прави некој спој...
Каблите проверив се е ок...ќе ме натера после да го отварам чудово...

Мониторот не ти ги поддржува резолуциите на кои игрите ги пушташ. Намали ги.
Не ќе да е до тоа..ги играв и пред тоа игрите со истата резолуција..
Ми мириса на графичката нешто...хм.:mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom