Крводарител од Гевгелија со крвна група А+?

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Ова е напишано на Фејсбук од колешка од Гевгелија, па ако има некој од таму нека се јави одма...

VNIMANIE ZA SITE OD GEVGELIJA: Dokolku imate krvna grupa A+, naj itno ve molam da se javite vo tekot na utresniot den na Oddelenieto za Transfuzija pri bolnicata vo Gevgelija. Se raboti za nash mlad sogragjanin koj site vie dobro go znaete i mu e potrebna krv od grupata A+.
VE MOLAM kopirajte go ovaa na vashite statusi i da mu pomogneme na deteto shto e mozhno najbrgu!
BLAGODARAM!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Идиоти, да немаат А+ да му дадат на човекот. Све да испоцркаат до еден.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.315
Поени од реакции
15.549
Мене не ми е јасно зашто не би имале. Една од почестите крви групи е, и ако нема таму, ќе се прати од Скопје.
Јас сум таа крвна група, доколку е можно да дарувам крв во Скопје и да биде испратена во Гевгелија би дарувал уште утре.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Па нормално дека немаат, баба ми ја оставија да умре зошто немаа да и дадат крв :mad::mad:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Мене не ми е јасно зашто не би имале. Една од почестите крви групи е, и ако нема таму, ќе се прати од Скопје.
Јас сум таа крвна група, доколку е можно да дарувам крв во Скопје и да биде испратена во Гевгелија би дарувал уште утре.
И мене тоа ме чуди, знам дека епен чесо црвен крст прават акции и дека А+ е ептен честа крвна група...
Се прашувам дали ја продаваат некаде у странство или сакаат некој да им плати... не знам...

Kajgana Shop

На врв Bottom