Марјан Ѓорѓиевски

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
не клиповиве може му беа океј ама стендапот у 69 шо му беше не беше смешен дали дека незнае како да прај стенд ап или шо и да е ама така е ... додуша таму ниеден не ми беше интересен тој првиот само неша и толку

V

Vollstandig

Гостин
Абе се испокаравте за стендап комедија па дефиниции па што е како е. Како најпрво мора да се потенцира дека човечката психа не е механичка, значи не реагира на одредени работи со одредена реакција. Во превод, ако ја речам : Си бил едне чоек и забораел да диши, пред 100 луѓе, од нив 20 ќе се посерат од смеење. 30 нема ни да слушнат шо реков, другите ќе им биди ГЛУПО отепано. Значи не можи да кажи човек тоа и тоа е смешно, марјан е глуп, вуди ален цар, и ред други работи. Хуморот во америка е на америчко ниво и за американците е смешен а за нас можи да е глупо-отепано. И пак ќе речам нема дефиниција за комичар,пошто секој различно го доживува.

M

MrzaRules

Гостин
абе алооооооооо овоа не е стенд ап комедија....дечкото СЕДИ!!!:tapp:

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
абе алооооооооо овоа не е стенд ап комедија....дечкото СЕДИ!!!:tapp:
Точно така, видео влог е тоа уствари. Ама он на почеток на клиповите си става лого : "Stand up comedy", така да, до него е.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
НЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!

Ајде сеа фраер си. УПМ досаден си жими се...
Досадноста и тролањето не се ништо во споредба
со филозофирањето на тема како оваа без да се има прегледано Бил Хикс. Ти погоре ме праша нешто во смисла „кај да научам “стенд ап“ и демек тераш иронија, а го немаш гледано Бил Хикс?

Бил Хикс го немате гледано и дискутирате овде?

Тоа е за жалење, не е досадно...
Не сум фраер, Бил Хикс е must know ликови

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
со филозофирањето на тема како оваа без да се има прегледано Бил Хикс. Ти погоре ме праша нешто во смисла „кај да научам “стенд ап“ и демек тераш иронија, а го немаш гледано Бил Хикс?

Јас бирам тоа чоече. Сфаќаш ти или не? Сигурно мислиш најпаметен си. Сфашта еј. Трол смотан си. Трол е тој што ќе напраи да те збуни, да те замисли, да те направи да направиш нешто глупо со тоа што си кажал. А ти досаѓаш само...

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Јас бирам тоа чоече. Сфаќаш ти или не? Сигурно мислиш најпаметен си. Сфашта еј. Трол смотан си. Трол е тој што ќе напраи да те збуни, да те замисли, да те направи да направиш нешто глупо со тоа што си кажал. А ти досаѓаш само...
Бираш да испадниш глуп со тоа што се прајш паметен на тема која не ти е позната?
Сфаќам...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
НЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!

Ајде сеа фраер си. УПМ досаден си жими се...
Ако го потрола уште малце ќе си помислам дека само тој го знае(ова де, слушнал)
--- надополнето: 29 декември 2011 во 20:15 ---

Го имаш гледано Бил Хикс и го сакаш Марјан? И тоа на Марјан го нарекуваш нов правец во стенд ап комедијата?

Не зезаш ти, се гледа :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Бираш да испадниш глуп со тоа што се прајш паметен на тема која не ти е позната?
Сфаќам...
Чоек ако го сакаш Марјан иако го знаеш Бил Хикс, тогаш немам причина да го гледам Бил....

Kajgana Shop

На врв Bottom