H
Hip.Hop_MKD
Гостин
Без конкуренција на Балканот. #1.
Проект "И ТИ СИ РЕТАРДИРАН", плаќај ја Радио-Дифузната Такса навреме, зш ќе те отера владата каде што не треба!
И после ме прашуваат зошто ми се гади кога ќе го слушнам изразот ЗАМП, а бе да е до мене, сите тие ѓубриња, почнувајќи со нивната гласноговорка Калиопи, на плоштад директно на клада, без никакви двоумења.Сега гледам кој се буни и со кого преговараат со багра невидена (ЗАМП) дурин и страната не им работи, а се бунат и бараат глупости, затоа наједноставно човек да стави сателитска и да не се грижи многу ни за ЗАМП ни за никој друг .
П.С. нели едно време беше во управен одбор Калиопи ?
Брат немале пари, само колку од вас знаат дека се даваат пари за да се прават филови (играни и сериски) на МТВ?Супер остануваат нашиве мизерни телевизии со фудбал и филм на сред реклами и серии од сите нации.Бравоо.Од немоќ и незнање да се доближат на стандардите и професионализмот на ХРТ и РТС ги укинуваат правејќи го народот глупав да не знае да избере што е добро што не,сведувајќи ја програмата на наши и ваши ,патриотски ТВ и предавнички ТВ.
ЗАМП тие постојат уште ???
Ау шо убоо.И кога на ова ќе додајме дека најавуваат забрана за dream box, идиме до незаборавниот момент:
ТВ програма за петок, 30.12.2011
14:50 БУМБАР - предперење
15:30 ДОЛИНА НА ВОЛЦИТЕ - плакнење со центрифуга
16:00 ВЕСТИ - второ предперење
16:24 ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА
16:26 ДОЛИНА НА ВОЛЦИТЕ - второ плакнење
16:45 ЉУБОВ И КАЗНА - центрифуга
18:00 ОГНОВИ НА ЉУБОВТА - киснење пред главно перење
19:00 ДНЕВНИК - главно перење на 190ºC
19:30 БИЗНИС ВЕСТИ - перење "виртуелна реалност"
19:40 ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА
19:45 БЕКСТЕЈЏ - плакнење очи со спонзоруши
20:00 ЛОТО - полнење на буџетски средства
20:08 ЉУБОВ И КАЗНА - ладно плакнење
21:30 МАЛЕЧКАТА НЕВЕСТА - индиско педофилија перење
22:00 ДОЛИНА НА ВОЛЦИТЕ - отоманско центрифугирање
23:00 ДНЕВНИК - омекшивач
Е сега убаво се спие со испрани мозоци. Добра ноќ драги гледачи...
Дада немаат пари затоа се финасираат и од буџет и од радиодифузна такса а програмата е од 70-ти години црно бели филмови.Незнам која серија ја извадиле во последно време.Ама затоа Иселенички џубокс и поздравите на некој си Џон Илиевски од Мелбурн до неговото родно Мариово е топ емисија,нешто невидено дури и за ХРТ. Каде живеам не ми се верува.Брат немале пари, само колку од вас знаат дека се даваат пари за да се прават филови (играни и сериски) на МТВ?
Ги боли к** МТВ, они земаат пари за да прават филмови, а тие што прават со парите?!
Дада немаат пари затоа се финасираат и од буџет и од радиодифузна такса а програмата е од 70-ти години црно бели филмови.Незнам која серија ја извадиле во последно време.Ама затоа Иселенички џубокс и поздравите на некој си Џон Илиевски од Мелбурн до неговото родно Мариово е топ емисија,нешто невидено дури и за ХРТ. Каде живеам не ми се верува.