- Член од
- 15 ноември 2011
- Мислења
- 1.427
- Поени од реакции
- 751
bas me cudis sto frlas tolku pari za internet. I jas frlav koga stvarno mi trebaa poveke gb, do 2400den placav za fiksen i net(prvo max adsl so 100gb pa posle call &surf comfort+ so 150gb), no poslednava godina sum na 30gb start za 860den i planiram da begam od niv vo mart. ONE e odlicna alternativa za isti tie pari ke imam 400gb i fiksen i stabilni se. 80 kanali gledas na 1tv, a sto ako imas poveke tv? Kolku plus? Kaj one e po 100den za sekoj sleden resiver. Koristam kabelska so 62 kanali za 350den i gi ima sigurno site tie sto gi ima na boom i maxtv a ja gledam na 3 tv, blizu e centralata pa imame signal kako digitalna da e. Ke placam na istite operatori plus 400den za da imam 12mbit up/dl so 300gb a otkako ke gi projdes niv padjas na 1mbit/1mbit.Плаќам 3000 ден. Имам неограничени разговори во Македонија, 10 часови разговори во странство, имам 80 кристално јасни канали на МаксТВ и 600 гб интернет кој не сака да се дисконектира. ПРЕЗАДОВОЛЕН!
Drugo e ako go imas odamna toj dogovor pa ne mozes da go raskines, no ako sega si go priklucil zaradi maxtv i 600gb, ne znam, cudno mi e.