NBA Сезона 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата GreenRoot
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113
Ја гледа некој Њу Орлеанс - Бостон ? Бостон почнувам да ги мразам, педерски се понашат
--- надополнето: 29 декември 2011 во 03:47 ---

Истовремено на појќе комп ?
Да бе друже, сеа пробавме со другар!

Ја гледа некој Њу Орлеанс - Бостон ? Бостон почнувам да ги мразам, педерски се понашат

е шо е па тука педерски ццц :facepalm::facepalm: да не ја имаш на ливче па те нервира оти играат катастрофа

шо детроит, види ги овие дебилите од бостон, неможат една акција да сврзат

Бостон тапа, неможам да сватам како играч ко Даниелс игра во Бостон, Стисма, Брадли кои се овие момци :tapp:

ајдееее 0-3 :tapp:
кој викаше, марли изгледа дека бостон ќе стигнал финале и можда титула ќе освоиле :cautious: ќе освојат мало морген, прва рунда испаѓат у плејоф

шо се смееш битно ние лани ве збришавме
Па не викам јас за предходната сезона. Пак не освоивте, што е најбитно, веќе кога спомињаш. Оваа година се ужас Бостон незнам дали Пирс ќе може да ги спаси. Плус што распоредот е многу тесен...

Па не викам јас за предходната сезона. Пак не освоивте, што е најбитно, веќе кога спомињаш. Оваа година се ужас Бостон незнам дали Пирс ќе може да ги спаси. Плус што распоредот е многу тесен...

па тоа викам ние лани ве збришавме, и ти сеа сеир си гледаш ;)

па тоа викам ние лани ве збришавме, и ти сеа сеир си гледаш ;)
Абе што сеир да глеам ми е гајле мене за Бостон ама стварно се греота, Њу Орлеанс вака да те плеска.

Вториов тим на Спарси ги цепи второпласираните идни на западот Клиперси, со уште малку најдобриот кошаркар во НБА Блејк Грифин !! :pos:

Спуштање на земја Лајк а Бос !

Овие Њу Орлеанс се појаки каде каде од лани, и без Вест и Пол, како играат момците секоја чест, плус да играше и Ерик Гордон вечер кај ќе им беше крајот.

Штета што се на запад, на Исток со овој тим не им бегаше плеј оф ! Монти Вилијамс е многу симпатичлен лик !

Ги гледав Бостон само 2полувреме :). Смешно беше, одлични беа Њу Орленс. Битно Грег Стимсма за 12 минути 6 блокади и чао пријатно. :pos:

Него следна дома играат со Детроит, еве го првенчето.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom