M
Muranyi
Гостин
Јас не знам зошто не го банираат Поларис.Простотилук невиден.
Sto tie bre blgarce??Јас не знам зошто не го банираат Поларис.Простотилук невиден.
Bravo, samo napred, neka puknat dusmanite i ljubomornite tipovi..Турски хакери нападнале француски интернет- страници
27.12.2011 - 11:30 | Турски хакери организираа кибернапади врз десетици француски интернет-страници поради изгласувањето на Законот за криминализирање на оспорувањето и негирањето на геноцидите во Француското национално собрание.Долниот дом на францускиот парламент на 22 декември го изгласа Законот за криминализирање на оспорувањето и негирањето на геноцидите, во чии рамки влегува и геноцидот врз Ерменците во Османлиското царство за време на Првата светска војна.![]()
Поради изгласаниот Закон, Турција го повлече својот амбасадор од Париз и ја замрзна воената соработка со Франциија.Турските хакери ги нападнале интернет-страницирте на неколкумина француски пратеници од владејачката партија, како и сајтовите на ерменската дијаспора во Франција. хакерите дури успеале неколку часа да ја блокираат и интернет-страницата на францускиот Сенат, кој треба да го одобри спорниот Закон.
Зашто немаш основна култура,немаш кажано ништо паметно и конструктивно,ги уништуваш сите теми со величењето на Турција како да слушаме бајки за деца и затоа што кога не знаеш што да кажеш одма почнуваш да квичиш"Блгарче' или "Ќе видите вие што ќе направи Турција на Балканот" и со тоа ме навредуваш зашто јас го сваќам како закана и понижување.Ај сега гитла чалмо неписмена.Sto tie bre blgarce??Zosto da me baniraat?? Zatoa sto ne si kutam na lagite..
--- надополнето: 27 декември 2011 во 20:00 ---
Bravo, samo napred, neka puknat dusmanite i ljubomornite tipovi..![]()
Зашто немаш основна култура,немаш кажано ништо паметно и конструктивно,ги уништуваш сите теми со величењето на Турција како да слушаме бајки за деца и затоа што кога не знаеш што да кажеш одма почнуваш да квичиш"Блгарче' или "Ќе видите вие што ќе направи Турција на Балканот" и со тоа ме навредуваш зашто јас го сваќам како закана и понижување.Ај сега гитла чалмо неписмена.
hahahah ti ke mi kazuvas mene za kultura?? Od koga vselanite stanaa da kazat za kulturata?? Pa jas ako nemam tolerirano sekakvi sranja neznam koj drug ima, jas kakvi komentari imam citano sto ne lici na nisto, nonstop samo lagi,pcuenje i protiv turcite, zosto da si kutam?? Vie koga si vadite oci so albancite kaj si togas da troluvas na moderatorite, ako me baniraat mene, togas treba 50% od clenovite da se baniraat..Зашто немаш основна култура,немаш кажано ништо паметно и конструктивно,ги уништуваш сите теми со величењето на Турција како да слушаме бајки за деца и затоа што кога не знаеш што да кажеш одма почнуваш да квичиш"Блгарче' или "Ќе видите вие што ќе направи Турција на Балканот" и со тоа ме навредуваш зашто јас го сваќам како закана и понижување.Ај сега гитла чалмо неписмена.
Што бе Турче незнаеш поинаку а? Како што ги убивате тие што ќе се дрзнат да зборнат за геноцидот на Ерменците?More smrden jamajka, ti si ovdeka naj glup clen sto moze da postoi,ti aber nemas od nisto, samo troluvas, ama ako ke dojde denot koga ke se ebi balkanot od site strani,pa posle vo koja nekoja dupka ke se kries, ti si eden obicen smrden blgarin sto nema madinja javno da gi kazuva ovie lagite,tuku se krie kako pizda pozadi kopjuterot i troluva 24 saati nonstop pred kopjuterot, limitiran mozok i kukavica..![]()
ejje ejjj demek sum protiv makedoncite,hahaha abe decko jas sum protiv blgarite sto vi gi imaat okupirano vasite forumi, barem se trudam da ve spasam od niv, a jas i ako sto sum Turcin, poveke sum za Makedonija,nego vie,lazni patrioti.. Sto ne znaat sto e arno a sto e zlo?? Turcija i Turcite gi podrzuvaat makedoncite vo se i sesto, a vie kako ni vratite!! Sramota e more Gospod ke ve kazni so vakvo cinicno odnesuvanje, ne pagajte na stosevite na blgarite.. Jas nesum vcerasen clen na ovoj forum,mnogu ubavo znam kako se dvizat rabotite..Дечко олади бе. Оди издркај го еднаш на моќната и силна турција а нас Македонците не не нарекувај болвари и остави не да си го живееме мачниот живот на ова парче земја кое ни остана, некогаш пустошено од таквите како тебе. А тоа што не мразиш како нација ние не сме криви... единствено што можеме да сториме е и ние да ве мразиме вас али тоа никаде не води.
Odi ziti se prodavaj GAKI i CORAPI, bidejki blgarite se rodeni za tie raboti..Што бе Турче незнаеш поинаку а? Како што ги убивате тие што ќе се дрзнат да зборнат за геноцидот на Ерменците?
Ова нешто се закануваш дека Турција ќе дојде врати на Балканот, а демек ние ќе се криеме? Па ќе ти кажам нешто, да не ти беа другарчињата од запад досега Турски ќе се збореше само позади Касписко Море, а како што иде работата, западот ве отпишува, треба да се запрашаш во која дупка ќе треба ти да се пикнеш.
ejje ejjj demek sum protiv makedoncite,hahaha abe decko jas sum protiv blgarite sto vi gi imaat okupirano vasite forumi, barem se trudam da ve spasam od niv, a jas i ako sto sum Turcin, poveke sum za Makedonija,nego vie,lazni patrioti.. Sto ne znaat sto e arno a sto e zlo?? Turcija i Turcite gi podrzuvaat makedoncite vo se i sesto, a vie kako ni vratite!! Sramota e more Gospod ke ve kazni so vakvo cinicno odnesuvanje, ne pagajte na stosevite na blgarite.. Jas nesum vcerasen clen na ovoj forum,mnogu ubavo znam kako se dvizat rabotite..
--- надополнето: 27 декември 2011 во 20:32 ---
Odi ziti se prodavaj GAKI i CORAPI, bidejki blgarite se rodeni za tie raboti..
I ne se prestavuvaj kako Makedonec,zatoa sto ne si.. Ne veruvam vistinskite makedonci da se tolku protiv turcite..
Наместо да се грижиш за гаќите и чорапите што ќе ги продавам јас, загрижи се малце за харикири политиката за нова пан-отоманска Империја на Ердоан, која го носи Турскиот народ во пропаст. И пази си го малце речникот и понашањето дека цинизмот не е кај нас, туку кај Турција која ги тренираше и ги вооружуваше УЧК, а со тоа директно го спонзорираше конфликтот во Македонија. Не ми се прави газда многу многу тука дека тоа време помина пред 100 години.Odi ziti se prodavaj GAKI i CORAPI, bidejki blgarite se rodeni za tie raboti..
Mrssss od forumot, da ne te vidam ednas vaka da mi se ponasuvas..Наместо да се грижиш за гаќите и чорапите што ќе ги продавам јас, загрижи се малце за харикири политиката за нова пан-отоманска Империја на Ердоан, која го носи Турскиот народ во пропаст. И пази си го малце речникот и понашањето дека цинизмот не е кај нас, туку кај Турција која ги тренираше и ги вооружуваше УЧК, а со тоа директно го спонзорираше конфликтот во Македонија. Не ми се прави газда многу многу тука дека тоа време помина пред 100 години.
Ako nema problem, i taka moderatorite ke te sredat..Еве ме, само што не сум отишол![]()
Еееееееее еве го Поларис ... ќе ни тргне готово, со твојте моќни заклучоци, ... готовоAko nema problem, i taka moderatorite ke te sredat..
Ili pak moli se da se zatvori temata..