Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

Статус
Затворена за нови мислења.
H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Значи истите што постираа и се тресеа каде ќе идат за Нова Година и што да купат, денес ставаат клипче од оној Битолчанецот и пишуваат статуси дека ич не ги боли каде ќе бидат за Нова Година... :facepalm:

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
sleduvaat ovie praznici :
Nova Godina
Kolede
Badnik
Bozik...
Koj vi e naj omilen komentar a ako vi se site like plss :ROFLMAO:

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
За да paзбереш што е ова Кликни "LIKE" после F13
██████████ ██████████ ██████████ ██████████ ██████████ ██████████ ██████████ ██████████ ██████████ ██████████ ██████████ ██████████ ██████████ ██████████ ██████████ ██████████ ██████████ ██████████ ██████████ ██████████ ██████████ ██████████ ██████████ ██████████ ██████████
██████████ ██████████ ██████████ ██████████ ██████████

:tapp: :place:

V

Vollstandig

Гостин
Данче Дани
Ludje mili,si gi razgleduvam starite poraki na fb od pred 1 godina i na site sum pisela ista recenica<<<ZOSTO NE MI LAJKUVAS >>>> E TOA TI E SUM GUBELA VREME HA HA HA,NIKOJ NE SE MOLI SAM TREBA DA ZNAE!!!MALCE SMEA VO OVOJ LADEN DEN :D :D :D
Не сум имал многу лудаци со лајкови, освен за наградни игри и нешто слично така, али ова ми е...незнам ретардирано со цела сила. Зар овакви ретарди бре постојат?Коментарите на овој статус се

• Ilija Tomov kako mi e na mene 'alot' jas na site lajkuvam ,moite objavi nikoj ne gi primetuva.I jas od sega nema da lakuvam ,samo igricki ke si igram
    пред 7 часа ·
    Ми се допаѓа
    · 2

• Данче Дани Pa ti ne si kazal,se pravis vazen,prati poraka,napisi status i ce ne vidis site kaj tebe odma ha ha!
    пред 7 часа ·
    Ми се допаѓа
    · 1

• Ilija Tomov pa koga se objavuva nesto na dzidot site prijateli go gledat i,im se dopaga, ,za da si lajkuvame sme prijateli na fb, ako licno se poznavame i cesto se gledame sto ke ni e ovoj fb, tuku taka treba sekoj sto ke objavi nesto ,mi se dopaga i cao , ne ima od sekade od 'SRBIJA,BOSNA ,GERMANIJA , SVAJCARIJA. AMERIKA , AVSTRALIJA I OD SITE KONTINENTI,,, PRIJATNO POPLADNE I PAMETNA NEDELA DA NE JA UTNETE SO NESTO STO NETREBA
    пред 7 часа ·
    Ми се допаѓа
    · 1

• Данче Дани E pa toa go vikam ja Ile zatoa sme na fb prijateli da si lajkneme,ja treba da imam po 300 lajka,eve sega vidov na chat mi se 600 prijateli,a vo lajkovi 50 a sto mi se drugite 550?Ja se pratam koga sum tuka,uzivaj i od mene ne se zali,lajknav na se do 16 Dekemvri sto ti e!
    пред 6 часа ·
    Ми се допаѓа
    · 2

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom