Цајкан got owned!

• Креатор на темата Креатор на темата Џони.
  • Време на започнување Време на започнување

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.038
Локација
Skopjeah!
Добро е за промена да се види дека не секој е селективен во спроведувањето на законите. Ако ништо друго добара смисла за хумор има пајаков. :pos:
Сликано во Чаир.

2hrfwp2.jpg

Чаир: Луѓето го кршат законот и ја тепаат полицијата.
Други делови на Скопје: Полицијата го крши законот, а ги тепаат луѓето ( ни криви, ни должни)...:pos:

Иначе на истово место пред два/три месеци чекав автобус и две мали деца поминуваа улица, а пред нив полициска кола, а тие ги пцујат и им прават .!. :icon_lol:

Сигурно тие од пајак служба се Шќиптари, а џандарот Македонец.

Љоооооооооооооооооооооооооооољ кога било ова друшканеееееееееее??? Шо сеир сум си пропуштил бреееееј :pos:

Љоооооооооооооооооооооооооооољ кога било ова друшканеееееееееее??? Шо сеир сум си пропуштил бреееееј :pos:

Пред доста време. Месец дена има сигурно може и повеќе. Ќе ја стаев и порано сликава ама ја немав кај мене. :)

Другиов цајкан што стои потпрен на оградата пишува казна за крајслерот? :P

Расипан е, овде во Битола е многу често ова да се деси, Крајлерите имаат дефект некој вервајте, ми имаат кажувано, дали не пали или незнам ти шо, важно мораат да го кренат и да го поправат.

Расипан е, овде во Битола е многу често ова да се деси, Крајлерите имаат дефект некој вервајте, ми имаат кажувано, дали не пали или незнам ти шо, важно мораат да го кренат и да го поправат.

У секој случај вака од страна кога гледаш е смешно. :) И затоа ја отворив темава во ЧДА, а не во некој посериозен подфорум.

Глејте го џандаров десно...застанат е у поза...ко да чека децава до него да му удрат по еден ластик.

Кој му е крив што го паркирал на место од голфот на Сафет. Сафет после го љути и прави пробљеми, затоа за да нема пробљеми со Сафет, че го тргнува красљер.

И волкот сит и Сафет квит. Хееее ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom