Кажи им...Еј што кењате под дифолт на Таиво, не беше толку лош. Посебно у второ полувреме убаво се ослободуваше од топката, не згреши многу, а и имаше 2-3 добри расчистувања назад !
Mеѓусебни дуели се гледа. Само не знам во чија корист ќе го рачунаат ремито на Удинезе на Сан Сиро, ваљда во нивна..Први ќе бидеме оти се гледа гол разлика а не меѓусебни дуели.
Таиво во прво беше тиња и заслужи критики, да имаше Алегри алтернатива на клупата ќе го сменеше уште на полувреме, од 10 паса 5 точни немаше..2-3 на послужавник им ги даде.Еј што кењате под дифолт на Таиво, не беше толку лош. Посебно у второ полувреме убаво се ослободуваше од топката, не згреши многу, а и имаше 2-3 добри расчистувања назад !
Ни на крај памет немаше да ни текне дека ни треба копач, а камо ли лев бек... И секако дека не си 86-иот човек кој што го пишува ова ...Statisticko gledano Napadot ni e najak del od ekipata..seria A-najvise golovi(35),CH.L(11) prosek 2 golovi po natprevar,pa zatoa ne znam sto trcat po napadac (raka na srce Tevez e Zver) ama sepak ni treba nuzno eden Asalen Kopac(DMF) i potoa lev bek...
--- надополнето: 21 декември 2011 во 01:40 ---
Statisticko gledano Napadot ni e najak del od ekipata..seria A-najvise golovi(35),CH.L(11) prosek 2 golovi po natprevar,pa zatoa ne znam sto trcat po napadac (raka na srce Tevez e Zver) ama sepak ni treba nuzno eden Asalen Kopac(DMF) i potoa lev bek...
Копач е меѓу најупотребуваните зборови во фан клубов. Фан клуб ’Земјоделије’...Ни на крај памет немаше да ни текне дека ни треба копач, а камо ли лев бек... И секако дека не си 86-иот човек кој што го пишува ова ...