Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Еј што кењате под дифолт на Таиво, не беше толку лош. Посебно у второ полувреме убаво се ослободуваше од топката, не згреши многу, а и имаше 2-3 добри расчистувања назад !

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Еј што кењате под дифолт на Таиво, не беше толку лош. Посебно у второ полувреме убаво се ослободуваше од топката, не згреши многу, а и имаше 2-3 добри расчистувања назад !
Кажи им...

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Први ќе бидеме оти се гледа гол разлика а не меѓусебни дуели.
Mеѓусебни дуели се гледа. Само не знам во чија корист ќе го рачунаат ремито на Удинезе на Сан Сиро, ваљда во нивна..

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Па не стварно, се научивте сите да кењате дали на Таиво пред тоа на Анте, не се Сержињо да, но некогаш и Анте кога ќе изигра стварно добро се фаќате за еден кикс и под дифолт го грдите сите, така и за Таиво кој изигра сосема солидни 80 минути, а свите се фативте за тој посран кикс у 2 минута.

Никој не кажа колку Боатенг беше срање и невидлив, нити како заради Мексес можевме комотно да примиме 2 гола , за Бонера муабет не ми се прае.....

Па и Ибра не беше ништо посебно добар освен голото што го даде !

Таиво денеска заслужи најмалце критики од кога е во Милан !

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
да да,нема што за 2 полувреме на таиво ,ок беше,само што немавме играч по лева страна да се убаци у акција,тој си седеше таму со Силва и Мексес xD

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Таиво во прво беше тиња и заслужи критики, да имаше Алегри алтернатива на клупата ќе го сменеше уште на полувреме, од 10 паса 5 точни немаше..2-3 на послужавник им ги даде.
Во второ веќе почна нешто да игра, исто како и целиот тим на Милан.

И за Ибра не си во право, денеска заедно со Робињо беа најдобри!

асистенција до Робињо за првиот гол
гол за 0-2
асистенција до Робињо кога промаши празен гол
и уште 2 асистенции до Пато кој не ги реализира

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Излгеда Таиво виде дека не треба многу многу да лета напред и изгледа делувале зборовите на Малдини што беа упатени кој Марсело.
Доста го тупите за бекови што трчаат напред како идиоти,јас мразам такви играчи.Ние сме екипа што не игра со играчи што ке ја покриваат страната ако отиде бекот напред.
Порано Кафу леташе напред али Гатузо цело време затвараше.

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
FACT
:
Taiwo
was the player who touched ball the most in Milan-Siena (102 times)
FACT: Taiwo has the worst pass accuracy in AC Milan players (excluding Abbiati) %67.
FACT: Aquilani was the player with most accurate passes (50) & most accurate long balls (11).

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Statisticko gledano Napadot ni e najak del od ekipata..seria A-najvise golovi(35),CH.L(11) prosek 2 golovi po natprevar,pa zatoa ne znam sto trcat po napadac (raka na srce Tevez e Zver) ama sepak ni treba nuzno eden Asalen Kopac(DMF) i potoa lev bek...
--- надополнето: 21 декември 2011 во 01:40 ---
Statisticko gledano Napadot ni e najak del od ekipata..seria A-najvise golovi(35),CH.L(11) prosek 2 golovi po natprevar,pa zatoa ne znam sto trcat po napadac (raka na srce Tevez e Zver) ama sepak ni treba nuzno eden Asalen Kopac(DMF) i potoa lev bek...

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
--- надополнето: 21 декември 2011 во 01:40 ---
Ни на крај памет немаше да ни текне дека ни треба копач, а камо ли лев бек... И секако дека не си 86-иот човек кој што го пишува ова :D...

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.263
Поени од реакции
14.573
Ни на крај памет немаше да ни текне дека ни треба копач, а камо ли лев бек... И секако дека не си 86-иот човек кој што го пишува ова :D...
Копач е меѓу најупотребуваните зборови во фан клубов. Фан клуб ’Земјоделије’... :)

Член од
10 јуни 2009
Мислења
1.422
Поени од реакции
401
Честито нека ни е победата росоњери и редно е мердите Јувентус да изгубат и со 1 место да се заврши полусезоната :DПОЗЗ ФОРЦА МИЛАН!
:vozbud:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Драг Дедо Галијани Мраз, ај ако сакаш:

И уште некое бразилче по твој избор !

Kajgana Shop

На врв Bottom