Стипендии

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Од министерство рекоа можете наеднаш и за двата да донесете документи ако ви се различни термините, нека биде тоа во првиот рок...
А во врска со поднесувањето на документите на телефон рекоа во студентски дека треба да се носат.. ајде ќе појдеме и ќе видиме...доколку некој има деновиве за поднесување, нека пише што како каде :)
Значи, и дефинитивно во студентскиот дом се поднесуваат документите :)
Денес бев јас, се оставаат во една просторија каде има налепница за стипендии (ќе видете гужва пред вратата) и целата постапка не трае повеќе од една минута (нормално доколку ги имате сите потребни документи)

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14
Поени од реакции
1
Дали тие што аплициравте за двете стипендии добивте две бројчиња или едно ? фала

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Луѓе, тие што продолжувавте ви има стигнато некоја рата?

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Aко треба да ги поправам документите дали ќе ме примат во погрешен термин? Мислам, надвор од тој терминот што го одбрав во е-апликацијата? Фала.
Терминот од е-апликацијата нема врска со терминот во кој ги носиш документите. Намерно е така направено за да не се создава гужва, јас бев вчера и кој како стигне така ги остава документите.
И треба да ви се наредени по редослед како во евидентниот лист.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Видов дека имам грешка во уверението за положени испити. Во УППИ пишува дека имам во прва година положено 10/10 испити = 60 кредити, во втора година ми пишува дека имам 8/10 =48 кредити, вкупно 108. Е сеа во Уверението за оцени ми пишува дека имам 20 положено а 108 кредити, што не е точно, бидејќи 20 положени испити се 120 кредити. Дали ќе ми прават проблем бидејќи бројот на положени испити не е точен а бројот на освоени кредити се поистоветува со образецот therefore со електронската пријава? :O

Aко треба да ги поправам документите дали ќе ме примат во погрешен термин? Мислам, надвор од тој терминот што го одбрав во е-апликацијата? Фала.
Нема врска тоа со терминот, мене ми беше закажано за во 14-14:30, а влегов во 13:00 (има 6 луѓе внатре, по 2 за секој тип стипендија така да брзо оди работата)

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Некој на форум го знаеше мејлот, нека го пише, па поише луѓе ќе им пишеме. Ако сите си седиме и си чекаме ајдее...

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Zdravo,
Po zavrsuvanje na administrativnite proceduri, vednas ke zapocneme so isplatata na stipendiite.
Pozdrav.

wow! Леле фала ти...
Наредната година ќе си ги видиме паричките...

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Имаше некоја будала како мене, денес што носеше документи!?
Значи денес беше лудница, гужва претерано, секој си влегува преку ред, имаше луѓе што чекале од 11 а влегуваа во 2 саат, и се поради тоа што никој не си го запазува терминот. Бидете малце по морални и одете кога ви е закажано, стварно не е фер за останатите што се пријавиле за тој ден. :)

Член од
28 јуни 2010
Мислења
63
Поени од реакции
15
Имаше некоја будала како мене, денес што носеше документи!?
Значи денес беше лудница, гужва претерано, секој си влегува преку ред, имаше луѓе што чекале од 11 а влегуваа во 2 саат, и се поради тоа што никој не си го запазува терминот. Бидете малце по морални и одете кога ви е закажано, стварно не е фер за останатите што се пријавиле за тој ден. :)
Леле јас утре сум...да се надеваме дека нема да има гужва :)

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Нели требаше денес да излезе списокот за стипендијата за информатичари?

Kajgana Shop

На врв Bottom