Дрога ( Наркотични дроги )

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
Трева не мора да се пуши можеш и во хамбургер да ставиш. чоколадо, пржено јајце... етц...
Да можиш али тревата ја зедов како основен пример и најпрост начин за да му објаснам.

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Трева не мора да се пуши можеш и во хамбургер да ставиш. чоколадо, пржено јајце... етц...
Леле докторе, ти си одличен хемичар, мора некогаш да се сретниме да извадиш некоја рецепта, како бе во хамбургер ке ја пасиш тревата , јас оригано не редам во хамбургер а не пак канабис, блек аути 1 недела ке ме маваат ако ја изедам. Ако можиш да ја изедиш :cuc:

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
Леле докторе, ти си одличен хемичар, мора некогаш да се сретниме да извадиш некоја рецепта, како бе во хамбургер ке ја пасиш тревата , јас оригано не редам во хамбургер а не пак канабис, блек аути 1 недела ке ме маваат ако ја изедам. Ако можиш да ја изедиш :cuc:
ХАхахахаа нема тревата да ја стави во хамбургерот хахаха

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Ало, дрогери, полека, шо трипате.
Не се јаде трева. Се пржи и се вади зејтинот па со него се готви.

Член од
12 октомври 2011
Мислења
377
Поени од реакции
116
ТХЦ-то најдобро од прехрамбени продукти се сврзува со путер (не маргарин). Самиот ТХЦ не делува врз централниот нервен систем, па така џабе би ти било и да го изедеш. Додека кога ќе се сврзе со путер на 98,4 степени е тогаш не мора да го пушиш, можеш и на леб да го мачкаш но со усул во таа форма ТХЦ то се претвари во ТХЦ-А.
--- надополнето: 18 декември 2011 во 23:34 ---
Има уште една добра рецепта, се добива чист хашиш во зависност од количината се одбира едниот или другиот начин. Но потсетете ме друг пат ќе ви пишам. Затоа што ми се спие :sleep:

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
ТХЦ-то најдобро од прехрамбени продукти се сврзува со путер (не маргарин). Самиот ТХЦ не делува врз централниот нервен систем, па така џабе би ти било и да го изедеш. Додека кога ќе се сврзе со путер на 98,4 степени е тогаш не мора да го пушиш, можеш и на леб да го мачкаш но со усул во таа форма ТХЦ то се претвари во ТХЦ-А.
Има уште една добра рецепта, се добива чист хашиш во зависност од количината се одбира едниот или другиот начин. Но потсетете ме друг пат ќе ви пишам. Затоа што ми се спие :sleep:
Обавезно а и некогаш ке ни куваш :)

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Aj да те подсетам за рецептов ако не ти се спиет
;)

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238

Шо е тоа чист хашиш жити се?

Член од
12 октомври 2011
Мислења
377
Поени од реакции
116
Шо е тоа чист хашиш жити се?
Тоа е супстанцата која нема никава друга состојка освен ТХЦ, дури ни хлорофил.
--- надополнето: 20 декември 2011 во 17:14 ---
Aj да те подсетам за рецептов ако не ти се спиет
;)
Рецепт ефтин:
1 боца за полнење плинску запалки нормално нова неупотебувана,
2 Цевка околу 10-15 цм, најчесто од некористена вц шоља пречник 5 см.
3 Капак со од едната страна задихтован со дупка за отвор од плинската боца.
4 2 Филтри за филтер кафе зацврстени со ластици од другата страна.
5 Во цевката полните канабис со послаб квалитет (инаку би го пушеле) но не многу притиснато.
6 Зимате 2 стаклени тенџериња, во едното ставате топла вода, а другото го потопувате во него, но да не влезе вода.
7 Од дупката каде треба да го ставите плинот ја празните боцата се додека не престане да излага зејтинеста маса.
8 Чекате да се изветрее плинот и имате чист тхц.
9 Ова никако не смеете да го правите во затворена просторија и без насочен вентилатор.
10 Со жилет го гребете тоа што останало од маслото и можете веднаш во бонг да го ставите или во минијатурно шишенце.

Следна постапка многу побезбедна но поскапа.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Тоа е супстанцата која нема никава друга состојка освен ТХЦ, дури ни хлорофил.
--- надополнето: 20 декември 2011 во 17:14 ---
Да те прашам ја вака, си дувал ли ти некад хашиш у живот?
Или воопшто дали си видел хашиш у живо?
Знаеш ли прво како се добива хаш?

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
А како можам да направам холански колачи се подразбира на какви мислам , ама ефектот да биде смешен не убиствен, затоа што ке јадат и други ликови, некои девојки што се расположени за колачите никогаш немаат ни пушено. Ако знае некој рецепт нека пише:D

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Ја овака грубо и сељачки ке прашам, да не знае некој дилер што продава хашиш?

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Ја овака грубо и сељачки ке прашам, да не знае некој дилер што продава хашиш?
И да знае, нема да ти каже.
Зашо ако ти каже, ќе треба он да ти среди и да ти донесе, а тоа е замарање. Неисплатливо замарање.

Прашај ги дилерчињата на трева шо ги знаеш дал можат да ти средат хаш и решен проблем :)

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
И да знае, нема да ти каже.
Зашо ако ти каже, ќе треба он да ти среди и да ти донесе, а тоа е замарање. Неисплатливо замарање.

Прашај ги дилерчињата на трева шо ги знаеш дал можат да ти средат хаш и решен проблем :)
Нема по мојот грат, ги знам сите. Знам ја 2002-2003 цела година другар ми зимаше хашиш од еден дечко (сите го знаеме да не го именувам) ама после откако напушти работа, ретко да најдам ептем некој од странство ако ми донесе или почасти. Иначе ке си дојдам јас во скопје не ми е проблем, и пари не ми се проблем за такви тракатанци. :)

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Нема по мојот грат, ги знам сите. Знам ја 2002-2003 цела година другар ми зимаше хашиш од еден дечко (сите го знаеме да не го именувам) ама после откако напушти работа, ретко да најдам ептем некој од странство ако ми донесе или почасти. Иначе ке си дојдам јас во скопје не ми е проблем, и пари не ми се проблем за такви тракатанци. :)
Колку ти треба?

Kajgana Shop

На врв Bottom