peter
Петар Пан...
- Член од
- 6 септември 2005
- Мислења
- 636
- Поени од реакции
- 165
За продолжување на договор во вип те следува одреден телефон без долплата,а ако сакаш солиден телефон си доплаќаш,зависи од телефонот и претплатаата.Исто така многу зависи и која претплата си ја имал претходно.Не може јас да плаќам претплата 1790 или 2990 ден,а ти 240 или 390 ден и да земеме ист телефон со исти бенефиции???? Договорот го продолжуваш по новите тарифи место 1000 имаш 2000 минути во мрежата на вип,а и тоа исто зависи на која претплата си со толку броја ќе имаш бесплатн минути и кај има цена за проверување на сметка во пост пејд,а интернетот моментално е подобрен,треба само брзината на download да ја зголемат.Едниот договр ми истекува за десетина дена,а другиот во јуни 2012 и без размислување ќе останам во вип
Само да знаеш дека во новите претплати, освен минути немаш вклулечено ниту СМС ниту Дата пренос, за разлика од старите паките. Значи, сите СМС-и што ќе ги пратиш ке ти бидат екстра. И јас тргнав да потпишам нов договор и кога го разбрав ова се пишманив. Ја пишам во просек по 100-150 смс-и, што значи уште плус 800 денари секој месец!
Плус, сите посолидни телефони ги направија со 1гб пакет во превод 390 денари повеќе во сметката, за интернет кој никогаш нема да го потрошиш...

Во што е подобрен кога и самиот велиш дека треба да ја зголемат брзината?
Брзината е очајна, а е прескап... Како што кажав погоре 42 мегабајта мизерен интернет ми дојдоа 400 денари...
... Него општо се залагам да сите пост-пејд корисници да имаме поголеми бенефиции, и да не ни мачкаат очи со нивните реклами...
. Сега прашањето ми е дали има некој излез јас да го поништам договорот и да се вратам на Т-мобиле иако бројот веќе ми е префрлен на ВИП.