Групен секс, па групна тепачка

• Креатор на темата Креатор на темата Sagan
  • Време на започнување Време на започнување
Мене ми е криво само шо не живеам на ул.Солидарност ..:(

Иначе никој од Штип не знае кој се овие бре ?! Прашав повече од 30тина луѓе денес , сите дигат рамења ...

Абе да не е заебанција веста?:) Иначе звучи интересно особено делот кој вика

Лут бидејќи ја растуриле забавата, и единствениот маж во друштвото го заменил сексот со ќотек и ги натепал сите три.

Некои не можат да легнат цел живот, а типов одеднаш дури и 3 зел, па дури и ги нашлакал оти не биле мирни. Еве ти маж, сигурно има некој турско-арапски гени со групњациве и ваквото однесување.

нај „јак“ момент е што дечкото на крај ги истепал сите 3... душички они само барале задоволување па на крај добиле и ќутек. има ли информација барем на која возрас се? никаде не сретнав вакво нешто

нај „јак“ момент е што дечкото на крај ги истепал сите 3... душички они само барале задоволување па на крај добиле и ќутек. има ли информација барем на која возрас се? никаде не сретнав вакво нешто

Dude, никој од Штип не знае нишо за овие :pos:ко духови да се

Dude, никој од Штип не знае нишо за овие :pos:ко духови да се
де бе штип е мало градче. да беше скопје одма ке се дознаеше кој е кај е без разлика на тоа што не има во голема бројка...

де бе штип е мало градче. да беше скопје одма ке се дознаеше кој е кај е без разлика на тоа што не има во голема бројка...

Тоа ме чуде .. тука комшиите дознават уште пред да се десе :D

Чудно ми е шо никој нишо не знае ...

E да го ебам...
Па неможе сам човек 3 жени да оправи... требало дечкото појачање да си донесе, 2 со 3 би било ОК...
А и таа се побунила... е неможе дечкото да постигне бе луѓе!

Од кај знаеш дека не било тоа нешто садо-мазо? И тепачот задоволен и натепаните задоволени.:) Сеа јеби га, некој можеби претерал со задоволствата:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom